200 TL'ye Sıvı Soğutucu

parisapo

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Hırdavat
İşlemcim çok ısındığından ve çok gürültü yaptığından oyunlarda FPS düşüşleri yaşıyorum. Bilgisayarımın kasasını açtığımda, işlemcinin termal macun iyice kurumuştu. Sıvı soğutucu almayı karar verdim. Ama sıvı soğutucu nasıl takıldığını bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Kapalı devre sıvı soğutma sistemleri var ülkemizde sadece. Aynı fan takar gibi takılıyor. Sadece radyatörleri kasanın uygun bir kısmına monte ediyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sitemizin rehberinden montaj hakkında fikir sahibi olabilirsin.

SEIDON 120V PLUS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar

162 TL'ye satın alabilirsin. Ayrıca 250 TL'ye çıkarsan başka modeller de var.

Bütçeyi artırıp Hydro H80i alabilirsiniz. Ancak amacınız sessizlik ve performans ise çok daha ucuz hava soğutma sistemleri de işinizi fazla fazla görecektir.

İşlemci soğutucum Hyper 103 takılı ve çok ısınıyor. Yükte sıcaklık 75-80 dereceye kadar çıkıyor. O kadar sıcaklık artıyor ki bazen terliyorum. Hydro H80i bütçemi aşıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı