2000₺ 1.80 boy ve 85 kilo için koltuk önerisi

xClaush

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. 1.80 boy ve 85 kilo birisi için koltuk önerir misiniz? Bütçe olarak Max. 2000₺ düşünüyorum fakat bu tabii ki 2000₺'lik bir koltuk alacağım anlamına gelmiyor. Bütün önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
175cm ve 83 kiloyum , xDrive 15'li kullanıyorum. Oturma yeri birazcık dar onun dışında koltuk gayet rahat. Bel desteği sayesinde gram belim ağrımıyor artık. Rampage ve Aerocool kullanan arkadaşlarım var. Ben de denemiştim DxRacer dahil. Çoğu birbirinden farklı değil. Boy ve kilonuza uygun bir koltuk bulmanız yeterli bence. Bana göre önemli kriterler bel desteğinin ayarlanabilir olması, kolçakların ayarlanabilir olması ve koltuğun oturma yerinden bağımsız arkaya yaslanılabilmesi. Geri kalan metal gövde ve bacaklar , amortisörler ve malzeme kalitesi 1300 TL ve üstündekilerde hep aynı.

175cm ve 83 kiloyum , xDrive 15'li kullanıyorum. Oturma yeri birazcık dar onun dışında koltuk gayet rahat. Bel desteği sayesinde gram belim ağrımıyor artık. Rampage ve Aerocool kullanan arkadaşlarım var. Ben de denemiştim DxRacer dahil. Çoğu birbirinden farklı değil. Boy ve kilonuza uygun bir koltuk bulmanız yeterli bence. Bana göre önemli kriterler bel desteğinin ayarlanabilir olması, kolçakların ayarlanabilir olması ve koltuğun oturma yerinden bağımsız arkaya yaslanılabilmesi. Geri kalan metal gövde ve bacaklar , amortisörler ve malzeme kalitesi 1300 TL ve üstündekilerde hep aynı.

Ben de aynı şeyi gözlemledim. Aynı markanın ürünleri arasındaki farkı bırakın markaların arasındaki farklar bile neredeyse sadece görünüm. Mekanik farkı olarak da dediğiniz özellikler ve 1-2 farklı özellik daha fark edebiliyor sadece

ikea varsa yakınlarında markus, jarvfjallet ve alefjall modellerini dene. Alefjall en rahatı bunlar arasında ama kafa dayama kısmı lazımsa diğer iki model olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı