Pek fazla bir şey bilmiyorum. Bu siteyi de arkadaşım önerdi. İyi bir ekran kartı, Intel Core i5 işlemci, 8 GB RAM ve 1 TB hard disk olsun. Ekran kartında kararsız kaldım, yardımcı olursanız çok iyi olacak.
Intel Pentium G3258, hem uygun fiyatlı hem de overclock yapılabilir. Ekran kartı olarak Nvidia GTX 970 alabilirsin ya da Sapphire AMD Radeon R9 280x ama biraz pahalı da olsa Nvidia GTX 970 senin için ideal. Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin anakartı, doğru seçim yapman lazım. Asus H81-Plus tavsiye ederim.
İntel Pentium G3258 Hem Uygun Fiyatlı Hemde Overclock Yapılabilir.Ekran Kartı olarak NVIDA GTX-970 Alabilirsin Yada Sapphire Amd Readon R9 280x Ama Biraz Pahalı NVIDA GTX-970 Senin İçin İdeal Vatan Bilgsayardan hardisk felan yazıp alabilirsin anakartı doğru seçim yapman Lazım Asus H81-PLUS Tercih Ederim Ama İntel Pentium 3258 İçin Anakart Unutma.
ama ben zaten anakart belirledim kendime asus h81m plus almayı düşünüyorum yanına kingston veya gskill 8gb ram bide 1 tb seagate harddisk kasa da thermaltake versa ıı 500w