2000-2100 TL Arası Sistem Toplama Önerisi

lütfen yardım edin 2000 tlye kasa toplamam için yardımmm

• asus radeon r9 270 mi

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Intel Pentium G3258, hem uygun fiyatlı hem de overclock yapılabilir. Ekran kartı olarak Nvidia GTX 970 alabilirsin ya da Sapphire AMD Radeon R9 280x ama biraz pahalı da olsa Nvidia GTX 970 senin için ideal. Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin anakartı, doğru seçim yapman lazım. Asus H81-Plus tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel Pentium G3258 Hem Uygun Fiyatlı Hemde Overclock Yapılabilir.Ekran Kartı olarak NVIDA GTX-970 Alabilirsin Yada Sapphire Amd Readon R9 280x Ama Biraz Pahalı NVIDA GTX-970 Senin İçin İdeal Vatan Bilgsayardan hardisk felan yazıp alabilirsin anakartı doğru seçim yapman Lazım Asus H81-PLUS Tercih Ederim Ama İntel Pentium 3258 İçin Anakart Unutma.

ama ben zaten anakart belirledim kendime asus h81m plus almayı düşünüyorum yanına kingston veya gskill 8gb ram bide 1 tb seagate harddisk kasa da thermaltake versa ıı 500w

yinede saol

Bu sistem senin için daha güzel olur

Anakart m5a99x asus

İşlemci AMD. FX 6300

RAM G skill 8 GB

Ekran kartı AMD. 7950 veya 7850

Bu seni çok çok memnun eder

Bu sistemi alın. Yüksek performans alırsınız.

Untitled-1 copy.jpg

Al hocam sana taş gibi sistem

Anakart MSI A88X G 45

İşlemci AMD a10 7850 K

Ram. 8 GB g skill

Ekran karti. AMD . 7950

Bu senin için çok . Daha iyi

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı