2000-2200 TL Android Telefon Önerisi

mkaganozsoy

Hectopat
Arkadaşlar çok severek kullandığım 3 yıllık LG G3 telefonum bozulduğu için yeni bir android telefon arıyorum. Max 2000-2200 TL'yi geçmeyecek telefon önerilerini bekliyorum. Xiaomi ve Huawei öncelikli olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Ben de bir önceki telefonu lg g3 olan biri olarak mate 20 lite aldım bir süredir fena değil gibi bakalım. G3 den sonra ne alırsanız alın gayet iyi gelecektir. G3 den alıştığım birkaç özellik dışında aramıyorum.
Mi 8 lite a da bakın o da f/p olarak gayet iyi duruyor.

Arkadaşlar çok severek kullandığım 3 yıllık LG G3 telefonum bozulduğu için yeni bir android telefon arıyorum. Max 2000-2200 TL'yi geçmeyecek telefon önerilerini bekliyorum. Xiaomi ve Huawei öncelikli olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
Hem oyun hem kamera Nokia 8 çerçevesi dışında harika bir telefon 2000Tl telefon isteyen herkese önerdiğim telefon arkadaşımdan alıp 30Dk boyunca kullandım ve telefona aşık oldum resmen bataryasının 4 gün gitti fotoğraflar Epey.com daki Nokia 8 yorumlarında mevcut kamerası zaten efsane Zeiss gerçekten harika bir iş çıkarıyor Xiaomi ve Huawei den önce Nokia a ya bir şans verin derim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı