2000 - 2200 TL Arası sistem Tavsiyesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sadece ekran kartı çalıştıracak diye bir şey yok. Çoğu simülasyon oyununda işlemcinin çok büyük rolü var.
Bakınız: ETS 2 MP

Bu konuya bildiğini sanan cahiller dadanmış. "i3 olmamış.". Sanane kardeşim ya FX6300 çok mu iyi?

Neden olmamış ?! Önerdiğin Fx 6300'ten oyunlarda 1-2 FPS önde haberin var mı ?!
Ekran kartına 1070 TL verilirken işlemciya 300 TL verilmesi gerçekten dengesiz bir sistem gibi hissettiriyor. İleride upgrade yapma imkanı varsa belki avantajlı olabilir ancak bu noktada böyle bir başlangıç yanlış olur bence.

Hayır i3 4150, R9 290'ı kaldırabilecek bir işlemci. Şuan için 4Gb ram yeterli. Önerdiğim sistemi alın. Bir şey bilmiyorsanız yorum yapmak zorunda değilsiniz. Ram 120TL, Ekran kartı 1000TL sence hangisini yükseltmek daha kolay ? Ekran kartı kadar önemli değiller.

Herkese çok teşekkürler görüşleri için,

@Silinen üye nin sistem iyi ancak işlemci düşük gibi geldi bana, ram sonradan yükseltilebilir ancak işlemci yükseltmesi sorun olabilir benim için.. İşlemci olarak AMD düşünüyorum daha iyi daha cazip geliyor sanki...

Hayır İ3 4150 oyunlar için gayet yeterli bir işlemci. Aynı fiyata Fx 6300 var fakat performans farkları yok. İ3 4150'nin tek çekirdek performansı daha iyi olduğu için oyunlarda azıcık daha iyi.

Hayır İ3 4150 oyunlar için gayet yeterli bir işlemci. Aynı fiyata Fx 6300 var fakat performans farkları yok. İ3 4150'nin tek çekirdek performansı daha iyi olduğu için oyunlarda azıcık daha iyi.
Haklısınız. i3 4150'ye OC yapılarak ileri de bile iş görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…