2000-2200 TL arası 240Hz, iyi panelli bir monitör bulmanız Hulk'un ortaya çıkıp şehri talan etmesinden daha düşük bir ihtimal. Biraz yükselirse bütçe önerebilirim.
Hocam bu indirimde mi?Çünkü hem 2k hem 240hz.Bende mart ayında alıcam.Pardon 2k değilmişEn düşük bu gördüm.![]()
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör - Fiyatı, Yorumları
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu indirimde mi? Çünkü hem 2K hem 240Hz. Bende mart ayında alacağım.
Hocam süper bir monitör buldum indirimde şu anda. Kaçırmayın bence.Acer'in var 24.5 inç inç onemli değil bewnım için 24'den küçük olmasın yeter butcemı Max 2400'e cıkarabılırım.
2K? Pardon editi görmedim.Hocam bu indirimde mi?Çünkü hem 2k hem 240hz.Bende mart ayında alıcam.
Adaptive-sync nedir?Hocam süper bir monitör buldum indirimde şu anda. Kaçırmayın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.