Görüntüsü benim çok hoşuma gitti, canlı olarak da gördüm diğer monitörlerden daha iyi kontrast ve panel görüntüsü var. Ama fiyat performans ürünü mü, orasını sen dedikten sonra düşünmediğim değil.
AMD FreeSync oldugu için pahalı sanırım. 4 ms ürün CS:GO için ne kadar sağlıklı?
Görüntüsü benim çok hoşuma gitti, canlı olarak da gördüm diğer monitörlerden daha iyi kontrast ve panel görüntüsü var. Ama fiyat performans ürünü mü, orasını sen dedikten sonra düşünmediğim değil.
AMD FreeSync oldugu için pahalı sanırım. 4 ms ürün CS:GO için ne kadar sağlıklı?
Önerdikleri Samsung monitörlerin bazılarında ışık sızması olabiliyor almadan önce incelemelerine bakarsan daha mutlu olursun. Sonradan şapkadan çıkmış gibi olmaz en azından. Ve 27" 1080p çözünürlük için bence biraz fazla kalıyor. 1080p için ideal 24". CS:GO gibi oyunlar oynayacaksan yakından bakmak zorunda olacaksın bu da takibi vs zorlaştıran etkenlerden.
Eki Görüntüle 605755
Önerdikleri Samsung monitörlerin bazılarında ışık sızması olabiliyor almadan önce incelemelerine bakarsan daha mutlu olursun. Sonradan şapkadan çıkmış gibi olmaz en azından.
Monitörlerde Işık Sızması Nedir?
Samsung CF390 kullanıyorum, aynı şekilde diğerleri gibi VA panel. Sağ alt tarafında çok rahatsız edici olmasa da mevcut. Her monitörde olacak diye bir şey yok aslında. Biraz şans işi.
Monitörlerde Işık Sızması Nedir?
Samsung CF390 kullanıyorum, aynı şekilde diğerleri gibi VA panel. Sağ alt tarafında çok rahatsız edici olmasa da mevcut. Her monitörde olacak diye bir şey yok aslında. Biraz şans işi.
GameBooster GB-277GCF 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!