2000-2300 TL Monitör Önerisi

Küçük bir düzeltme yapayım, çözünürlük yüksek ve tazeleme oranı düşük.

1500 liraya 165 Hz 1 ms var. 2600 nedir?

Görüntüsü benim çok hoşuma gitti, canlı olarak da gördüm diğer monitörlerden daha iyi kontrast ve panel görüntüsü var. Ama fiyat performans ürünü mü, orasını sen dedikten sonra düşünmediğim değil.
AMD FreeSync oldugu için pahalı sanırım. 4 ms ürün CS:GO için ne kadar sağlıklı?

Görüntüsü benim çok hoşuma gitti, canlı olarak da gördüm diğer monitörlerden daha iyi kontrast ve panel görüntüsü var. Ama fiyat performans ürünü mü, orasını sen dedikten sonra düşünmediğim değil.
AMD FreeSync oldugu için pahalı sanırım. 4 ms ürün CS:GO için ne kadar sağlıklı?

Yok kanka G-SYNC olduğu için pahalı FreeSync bedava zaten.

AMD FreeSync oldugu için pahalı sanırım.

FreeSync'le alakası bile yok. Sırf ASUS TUF serisi olduğu için pahalı sana önerim:

.
Yok kanka G-Sync olduğu için pahalı FreeSync bedava zaten.

Gözle MS değerini fark etmen çok zor. Belirleyici unsur HZ değeridir.

ab67706c0000da840741d22247743b148105b9fc.jpg

Önerdikleri Samsung monitörlerin bazılarında ışık sızması olabiliyor almadan önce incelemelerine bakarsan daha mutlu olursun. Sonradan şapkadan çıkmış gibi olmaz en azından. Ve 27" 1080p çözünürlük için bence biraz fazla kalıyor. 1080p için ideal 24". CS:GO gibi oyunlar oynayacaksan yakından bakmak zorunda olacaksın bu da takibi vs zorlaştıran etkenlerden.

Monitörlerde Işık Sızması Nedir?
Samsung CF390 kullanıyorum, aynı şekilde diğerleri gibi VA panel. Sağ alt tarafında çok rahatsız edici olmasa da mevcut. Her monitörde olacak diye bir şey yok aslında. Biraz şans işi.

Pki şu monitörde böyle bir sorun var mıdır alınır mı

.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı