2000-2300 TL'ye alınabilecek en iyi telefon

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bilgisayarı alınca ve spora başlayınca uzun bir dönem teknolojiden uzak kaldım açıkçası. :D Tamamen uzak değilim, yine PC donanımlarını falan araştırır ederim, ancak eskisi kadar her cihazın her özelliğini bilecek kadar bir durumum yok.

Hele mobil aygıtları hiç ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı, ben S3 cep telefonu almıştım çok eskiden, hatta bu forumda konusu bile vardır, hala onu kullanıyorum, ama artık eskidiği için göze pek hoş görünmüyor, performansı da düştü zaten ve değiştirme zamanım geldi.

Bütçem 2000 TL ile 2300 TL arası, güzel bir cep telefonu almak istiyorum, zaten bu bütçeye alacağım her telefon eminim ki fena değildir, fakat sizce hangisi?

Müzik dinlerim ses olarak da iyi olması lazım, benim aklımda şu an G5 var yakında çıkacak, onu mu alsam acaba? Türkiye fiyatı ne olur sizce onun?
 
G5 2800₺ gibi bir fiyatla çıkacağını düşünüyorum. Arkadaşında dediği gibi Note 5 bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.
 
Bir kaç sitede LG G5'in Türkiye'de 2300 TL'ye satılacağı bilgisini aldım o yüzden söyledim.

Note 5 ise çok iyi bir telefona benziyor ancak biraz büyük ve kaba geliyor bana, ele oturan yuvarlak bir bir tasarım istiyorum veya yuvarlak olmasa bile ele oturması lazım.

Bir de beni şaşırtan şey LG G3 nasıl G5'den daha güçlü işlemciye sahip oluyor? :) Tabi G5 ince bir tasarıma sahip belki onla da alakalıdır.
 
Bu fiyata note 5 iyi bir seçenek ama kalemi sizin için çok önemli değilse s6 edge plus da alabilirsiniz. Daha kibar ve daha estetik bir telefon.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı