Hocam bu markayı daha önce duymadım, kronik bir sorunu var mıdır?870 Evo harici Sata SSD pek önermiyorum fakat bütçeniz dahilinde en alınabilir model bu duruyor:
![]()
Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.312,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata alacağın her Sata SSD'de kronik sorun mevcut. Bu model aralarından en alınası ve sorunsuz kullanacağın. PNY kötü bir marka değil.Hocam bu markayı daha önce duymadım, kronik bir sorunu var mıdır?
Hocam peki elimdeki M2'yi satıp 1 ya da 2 TB M2 almak mantıklı mı? Yoksa attığınız SATA SSD mi daha mantıklı?Bu fiyata alacağın her Sata SSD'de kronik sorun mevcut. Bu model aralarından en alınası ve sorunsuz kullanacağın. PNY kötü bir marka değil.
Sorunsuz Sata SSD istiyorsan 870 Evo 3500TL civarlarında fakat bütçeni epey aşar.
Satabilirsen neden olmasın. Sattıktan sonra bütçeni belirtirsen öneride bulunurum.Hocam peki elimdeki M2'yi satıp 1 ya da 2 TB M2 almak mantıklı mı? Yoksa attığınız SATA SSD mi daha mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.