Daha fazla
- Meslek
- Esnaf
Herkese selam.
Ben bir sistem dizmek istiyorum.
Intel Core i7-14700K,
Z790 anakart,
En az 32 GB RAM,
RX 9070 XT ekran kartı,
Birkaç link paylaşacağım.
Aklıma takılanlar şunlar:
RAM biraz fazla pahalı geldi gözüme. Crucial, Kingston, Corsair dışına çıkmadan daha mantıklı bir RAM seçimi yapılabilir mi?
Z790'ın bir sürü varyasyonu var ve fiyatları arasında uçurumlar var. Hangisini seçmek en mantıklısı olur?
Kasa, sıvı soğutma ve PSU konusunda ne seçeceğim konusunda bir fikrim yok. Eski kasama da muhtemelen uydurabilirim aslında kasa almasam da olabilir belki. Kasam Dark Guardian.
Mevcut sıvı soğutmam MSI MAG CoreLiquid M240. Hiç memnun değilim ama.
13-14. nesil işlemcilerin kusurlu olduğunu bilmeyeniniz yoktur. BIOS güncellemeleriyle birlikte düzeltildi diye biliyorum. Güncel olarak hala sorun yaşanabilir mi?
www.incehesap.com
www.gaming.gen.tr
Mümkün mertebe peşin fiyatına taksit sunabilen güvenilir mağazalardan almayı planlıyorum. Umarım bir aksilik yaşamam.
Ben bir sistem dizmek istiyorum.
Intel Core i7-14700K,
Z790 anakart,
En az 32 GB RAM,
RX 9070 XT ekran kartı,
Birkaç link paylaşacağım.
Aklıma takılanlar şunlar:
RAM biraz fazla pahalı geldi gözüme. Crucial, Kingston, Corsair dışına çıkmadan daha mantıklı bir RAM seçimi yapılabilir mi?
Z790'ın bir sürü varyasyonu var ve fiyatları arasında uçurumlar var. Hangisini seçmek en mantıklısı olur?
Kasa, sıvı soğutma ve PSU konusunda ne seçeceğim konusunda bir fikrim yok. Eski kasama da muhtemelen uydurabilirim aslında kasa almasam da olabilir belki. Kasam Dark Guardian.
Mevcut sıvı soğutmam MSI MAG CoreLiquid M240. Hiç memnun değilim ama.
13-14. nesil işlemcilerin kusurlu olduğunu bilmeyeniniz yoktur. BIOS güncellemeleriyle birlikte düzeltildi diye biliyorum. Güncel olarak hala sorun yaşanabilir mi?
Gigabyte Z790 UD INTEL Z790 LGA 1700 DDR5 7600(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL36 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6400Z36)
Çok çekirdekli çağda, DDR5 DRAM’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar.
Mümkün mertebe peşin fiyatına taksit sunabilen güvenilir mağazalardan almayı planlıyorum. Umarım bir aksilik yaşamam.
Son düzenleme: