2000-2500 TL 2k 144hz 1ms monitör önerisi

Olur da olmaz. Yani teknik açıdan takıp görüntü alabilirsiniz ama kart harcanmış olur, doğru düzgün verim alamazsınız. Belli başlı oyunlar dışında %90-80'in altı kalacaktır kullanım.

O kartın hakkı 2K veya 4K'dır, öyle öneriyoruz.

Aşağıdaki konuda geçen mevzudan bahsediyorsunuz sanırım. Yani Pro oyuncularda da 2080 ile 1080P rekabetçi oyunları oynadıklarını görüyoruz. Amaç rekabetçi oyunlar ise demek ki oynanıyor. Ancak kartın yeterince hakkının verilmediği söyleniyor aşağıdaki konuda. Benim de çok bilgim yok.

Rekabetçi oyunlar için 24 ınch almayı düşünüyorsanız eğer bunun dışında yüksek FPS almak için yüksek bir ekran kartı düşünüyorsanız bunu değerlendirmek size kalmış. Ama bu derece rekabetçi oyunlar oynamıyorum ya da daha çok keyif amaçlı oynuyorum diyorsanız 27 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Tabi tercih size kalmış. Nasıl keyif alacaksınız? Hangi tarz oyunları oynuyorsunuz? Bunlar sizin bilip değerlendirmeniz gereken konular.

O zaman 27 2K çok güzel olacaktır diye düşünüyorum. Hem ekran kartınızı da daha verimli kullanmış olursunuz. Daha görsel daha keyifli oyunlar oynarsınız.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :) peki bu işlemci bu ekran kartına ve monitöre gider mi? Intel Core i5 10600K 4.10 Ghz 6 Çekirdek 12MB 1200p 14nm İşlemci

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :) peki bu işlemci bu ekran kartına ve monitöre gider mi? Intel Core i5 10600K 4.10 Ghz 6 Çekirdek 12MB 1200p 14nm İşlemci
Sadece oyunculuk için güzel bir işlemci ama Z490 ve sağlam bir soğutucu almadıktan sonra pek bir esprisi kalmıyor bence, bu işlemci canavar gibi Overclock potansiyeline sahip bir işlemci çünkü.

Render vs. de yapıyorsanız daha iyi işlemci önerilerinde bulunabilirim.

Sadece oyunculuk için güzel bir işlemci ama Z490 ve sağlam bir soğutucu almadıktan sonra pek bir esprisi kalmıyor bence, bu işlemci canavar gibi overclock potansiyeline sahip bir işlemci çünkü.

Render vs. de yapıyorsanız daha iyi işlemci önerilerinde bulunabilirim.

Sadece oyun için. Buraya konuda açtım sizinde görüşünüzü almak isterim :) saygılar.

Sistem toplamada eskisi kadar aktif olmadığımdan diğer arkadaşlar kadar verimli öneri yapabileceğimi sanmıyorum, ama monitörler hakkında bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Önerdiğiniz monitöre daha ucuz alternatif bulabilir miyiz? Ek olarak G-Sync ayar yapması zor mu?

Önerdiğiniz monitöre daha ucuz alternatif bulabilir miyiz? Ek olarak G-Sync ayar yapması zor mu?
Attığım ve atacağım monitörler sağlamdır ve FreeSync desteklidir, DisplayPort'unuz varsa rahat rahat açabileceğinizi düşünüyorum. Açamam olarak %0,01'lik ihtimal de var ama hiç sanmıyorum, bu monitörler meşhur ve sağlam monitörler.

Daha uygun olarak Samsung'un 27 inch VA panel kavisli bir monitörü var, bayağı uygun;

4ms ama 1ms diye geçen çoğu monitör de bunun gibi GtG'de 4ms.

Attığım ve atacağım monitörler sağlamdır ve FreeSync desteklidir, DisplayPort'unuz varsa rahat rahat açabileceğinizi düşünüyorum. Açamam olarak %0, 01'lik ihtimal de var ama hiç sanmıyorum, bu monitörler meşhur ve sağlam monitörler.

Daha uygun olarak Samsung'un 27 inch VA panel kavisli bir monitörü var, bayağı uygun;

4ms ama 1ms diye geçen çoğu monitör de bunun gibi Gtg'de 4ms.

Eline sağlık inceliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı