Waisman
Megapat
Daha fazla
Olur da olmaz. Yani teknik açıdan takıp görüntü alabilirsiniz ama kart harcanmış olur, doğru düzgün verim alamazsınız. Belli başlı oyunlar dışında %90-80'in altı kalacaktır kullanım.
O kartın hakkı 2K veya 4K'dır, öyle öneriyoruz.
Aşağıdaki konuda geçen mevzudan bahsediyorsunuz sanırım. Yani Pro oyuncularda da 2080 ile 1080P rekabetçi oyunları oynadıklarını görüyoruz. Amaç rekabetçi oyunlar ise demek ki oynanıyor. Ancak kartın yeterince hakkının verilmediği söyleniyor aşağıdaki konuda. Benim de çok bilgim yok.
Rekabetçi oyunlar için 24 ınch almayı düşünüyorsanız eğer bunun dışında yüksek FPS almak için yüksek bir ekran kartı düşünüyorsanız bunu değerlendirmek size kalmış. Ama bu derece rekabetçi oyunlar oynamıyorum ya da daha çok keyif amaçlı oynuyorum diyorsanız 27 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Tabi tercih size kalmış. Nasıl keyif alacaksınız? Hangi tarz oyunları oynuyorsunuz? Bunlar sizin bilip değerlendirmeniz gereken konular.
RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistemi 1080P'de Kullanmak
Aklımda bir soru var birkaç aya kadar i9 9900k işlemci ile 2080 Ti kartını alacağım ama genelde CS:GO ve PUBG oynuyorum. Onları da 1080P çözünürlükte oynuyorum malumunuz :) Diyeceğim o ki 1080P'de kart fazla FPS vermiyor gibi geliyor nedense yani darboğaz mı oluyor ne oluyor yani ben 1080P...www.technopat.net
O zaman 27 2K çok güzel olacaktır diye düşünüyorum. Hem ekran kartınızı da daha verimli kullanmış olursunuz. Daha görsel daha keyifli oyunlar oynarsınız.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.