i3 2100 Sistemde Windows 11'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan Zwesta
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 304
Biliyorsunuz Windows 10 desteği çekildi, Windows 11 geçmeyi düşündüm ama şu anda elimde olan bilgisayar biraz eski. Bu bişlgisayara Windows 11 yüklesem sıkıntı çıkarır mı?
CPU: i3-2100
RAM: 4 GB.
GPU: Atı Radeon HD 4650.
Hocam bu sisteme Win 8.1 çok iyi gider aslında çünkü işlemci çok düşük ama Win 10'da bir problem yaşamıyorsanız kalın Win 11'e kesinlikle geçmeyin.

Hocam bu sisteme Win 8.1 çok iyi gider aslında çünkü işlemci çok düşük ama Windows 10'da bir problem yaşamıyorsanız kalın Windows 11'e kesinlikle geçmeyin.

Win 8.1 de hiç hoşuma gitmiyor hocam.

Linux'la kendini geliştirmenin bağlantısı nedir hocam her Linux'a geçen yazılım yazmak zorunda değilki.

Yazmak için değil şöyle düşün şimdi Linux kullanarak bu işlere daha aşına olabilirsiniz ve Windows'a tekrar geçtiğinde bu bilgileri kullanarak belki daha profesyonel bilgi güvenlik deneyimi edilebilecek her Linux kullanan yazılımcı olacak diye bir şey demedim bir de şimdi bunları Windows kullanan bilmiyor mu? Diyeceksen Linux ile programı direk mağazadan yüklemek yerine terminalden yüklemek gibi biraz uğraştırıcı olduğu gibi buna benzer şekilde açık kaynak kodları inceleyerek güvenlik konusunda daha iyi bilgi edinebilir bunları bağlaştırmayı anla bunları Windows kullanan da yapabilir ama Linux bu iş için o tarafa itiyor Windows da mağazayı kullanarak bu işleri gerçekleştirebiliyorlar ve öğrenmek için istekleri olmayabiliyor herkes öğrenmek zorunda değil ama belki bu sayede yeni bir yol gösterebiliriz biraz açık fikirli ol.

Win 8.1 de hiç hoşuma gitmiyor hocam.
Siz bilirsiniz hocam ama dediğim gibi Win 11 geçmeyin pc'yi çok yorar i5-8250U var bende de Win 11'e geçtiğimden beri Win 10'u mumla arıyorum arayüzü, animasyonları çok daha hoşuma gitti ama pc ile ağır işler yapınca alt+tab attığımda bile kasıyor bazen Win tuşuna basıyorum görev çubuğu geç geliyor filan ama alıştım artık hem de Win 10'un güncelleme desteği bitti geri dönmeye uğraşasımda yok pek.

Yazmak için değil şöyle düşün şimdi Linux kullanarak bu işlere daha aşına olabilirsiniz ve Windows'a tekrar geçtiğinde bu bilgileri kullanarak belki daha profesyonel bilgi güvenlik deneyimi edilebilecek her Linux kullanan yazılımcı olacak diye bir şey demedim bir de şimdi bunları Windows kullanan bilmiyor mu? Diyeceksen Linux ile programı direk mağazadan yüklemek yerine terminalden yüklemek gibi biraz uğraştırıcı olduğu gibi buna benzer şekilde açık kaynak kodları inceleyerek güvenlik konusunda daha iyi bilgi edinebilir bunları bağlaştırmayı anla bunları Windows kullanan da yapabilir ama Linux bu iş için o tarafa itiyor Windows da mağazayı kullanarak bu işleri gerçekleştirebiliyorlar ve öğrenmek için istekleri olmayabiliyor herkes öğrenmek zorunda değil ama belki bu sayede yeni bir yol gösterebiliriz biraz açık fikirli ol.

Evet hocam bu konuda size katılıyorum ama bunun açık bir fikirlen alakası yok arkadaşın sorusu 11'e geçeyim geç miyim soru bu bence Linux'a geç yok gelişirsin yok kapalı görüşlü konumuz bu değil. Bence böyle şeyleri yazmak doğru değil arkadaş Linux'a da geçebilirim gibi bir şey söylememiş ya da başka bir sistem önerebilirsiniz dememiş ya da güvenlikle hiç işi olmayan kuruyum YT'ye girsin kasmasın diyen beni hiç uğraştırmasın kurulumu falan diyen biri.

Windows 10 LTSC 2021 kur gitsin. LTSC nasıl kuracağını bilmediğini söylemişsin, bildiğin anam babam usulü USB format ile kurabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı