2000-2500 TL Arası APU Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Meriç Mahir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.862
Arkadaşlar, neler oluyor yahu? Adam CAD kullanacağım ve oyun oynayacağım diyor. CAD diyorsa zaten işin ucunda CUDA olması şart. Çünkü CUDA teknolojisi ile işlemler daha hızlı yapılıyor. AMD işlemciler de Intel işlemcilere göre oyun ve render'da her zaman geride. O yüzden önerilere dikkat.

@Silinen üye, rahatlıkla oynatır.

bu sistem bizi ne kadar idare eder, GTA V orta veya yüksek oynatır mı?
1080p'de ultra ayarlarda oynatacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar, neler oluyor yahu? Adam CAD kullanacağım ve oyun oynayacağım diyor. CAD diyorsa zaten işin ucunda CUDA olması şart. Çünkü CUDA teknolojisi ile işlemler daha hızlı yapılıyor. AMD işlemciler de Intel işlemcilere göre oyun ve render'da her zaman geride. O yüzden önerilere dikkat.

Arkadaş, bir de benden kendisine AMD sistem toplamamı istedi. O yüzden.

Teşekkür ederim. Harddisk olarak Seagate değilde WD' nin harddisk'i benim fikrime göre daha iyi düşünüyorum. Peki işlemci soğutucu olarak. Corsair T2 Mini Blizzard nasıl şuan Pentium işlemcimde onu kullanıyorum sıcaklık 52 C civarı geziyor.

Konu içeriğini ciddi ciddi anlamadım ben. CAD kullanılacak mı, kullanılmayacak mı? Her şeyi oyuna yönelttiniz şu anda.
Bu sistem'i hem oyun sürekli olarakta CAD için kullanacağım. Şuan Teknik Ressam bölümünü okuyorum. Oyun oynamayıda seviyorum yani her ikisini de yapabileceğim bir PC istiyorum anlatabildim mi ?

Konu içeriğini "direk olarak" oyuna yöneltmemeniz gerek o zaman. İlk sorduğunuz soru "Oyunda nasıl performans alırım?" gibisinden olduğu için CAD ile alakalı hiçbir soru göremedim.

Bu da CAD için verilen öneri ve cevaplar:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı