2000-2500 TL arası okul için dizüstü bilgisayar önerisi

Hocam ben bir tane öneride bulunacağım bu modelden üniversitede bizim programlama dersine giren hoca kullanıyordu. Sakın beni laptobun markasına bakarak fan boy olarak görme de vereceğin paranın son kuruşuna kadar değeceğine inandığım için ve belirttiğin miktardaki paraya göre bir tek bu laptobu bildiğim için öneriyorum.
MSI CX62 6QD-234XTR Core i5-6300HQ 8GB 1TB G940MX 2GB 15.6" FreeDos (hediyeli) | sanalmarketim
İlla almak zorunda değilsin diğer üyelerde sana başka marka,model laptopda tavsiyede bulunurlar. Eğer başka marka, model laptop bulursam yine sana belirtirim.
 
Asus X550VX-XX147D 8GB 4GB GTX 950M Notebook
bu bilgisayar fiyatına göre çok güzel. Kaçırmayın derim. Ayrıca bilgisayar mühendisliği için çok güçlü bilgisayarlara ihtiyaç yok oyun oynamayacaksanız 1000 tl bandındaki bilgisayarlar da işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@Lander arkadaşımızın da önerdiği gibi o bütçeyle alabileceğin en iyi laptop budur Asus X550VX-XX147D 8GB 4GB GTX 950M Notebook. Ama aşırı ısınma problemleri ve çabuk şarj bitme gibi problemleri var. Siz zaten bu laptopu oyun oynamak için değil, iş için alıyorsunuz herhalde. Günlük kullanımda oyun oynamadığınız sürece belki sorun çıkarmaz. Ama ben yinede, bütçeyi biraz artırabilirseniz MSI alın derim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı