2000-2500 TL Arası Sistem Tavsiyesi

Asetra

Megapat
Yer
Hatay/İskenderun
Merhaba.

Yaz ayı da geldiğine göre artık bir sistem toplamanın zamanı geldi. 2000-2500 TL sistem önerisinde bulunabilirseniz memnun olurum. Hazır sistemler de öneride bulunabilir. Intel veya AMD takıntım yok benim için önemli olan oyunlarımı rahat bir şekil de oynayabilmektir. Önerilen sistemin parçalarını kendim birleştirmek isterim öncelikle. Tavsiyede bulunurken anakartın BIOS update isteyip istemediğini belirtirseniz iyi olur, ben de ona göre Sinerji veya Teknobiyotik gibi yerlere toplatırım. Ama önceliğim kendi birleştirmektir bunu göz önünde bulundursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 stoklarda olmadığı için koymadım. 900TL'lik yer bıraktım onun için. 1-2 haftaya stoklara geldiğinde alabilirisiniz. MSI Armor veya Sapphire Pulse öneririm zaten üstü 2500TL'yi geçiyor. B250M PRO-VDH BIOS güncellemeli geliyordu sanırım ama siz yine de bir sorun oradaki yetkililere.
upload_2017-6-4_12-13-8.png

RX 570 stoklarda olmadığı için koymadım. 900TL'lik yer bıraktım onun için. 1-2 haftaya stoklara geldiğinde alabilirisiniz. MSI Armor veya Sapphire Pulse öneririm zaten üstü 2500TL'yi geçiyor. B250M PRO-VDH BIOS güncellemeli geliyordu sanırım ama siz yine de bir sorun oradaki yetkililere.
Eki Görüntüle 238523

Böyle bir sistem hakkındaki düşüncen nedir ? Adaaaasız.png

Güzel ama RX 570 alınmalı ve anakart B250 serisi olursa daha iyi olur.

Senin attığın hoşuma gitti stoklara düşerse RX 570 almayı planlıyorum.

Peki bu hazır sistemler hakkında ki düşüncen nedir ? Özellike İtopya da bulunan sistemler hakkında ki.

Eki Görüntüle 238523
Kardeşim yalnız bir hatan var. B250 LGA-1151 sokete sahip. Biz AM4 platformuna sistem topluyoruz.

Amazon.com: MSI GAMING GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DirectX 12 VR Ready (GeForce GTX 1060 GAMING X 6G): Computers & Accessories

Bu kart hakkında ki kart için düşüncen nedir ?

Kardeşim yalnız bir hatan var. B250 LGA-1151 sokete sahip. Biz AM4 platformuna sistem topluyoruz.

İntel tabanlı veya Amd olabilir. Arkadaş İntel tabanlı yolladı ben Amd tabanlı yolladım.

Amazon'dan attığın vergiler ve kargo ile 350 doları bulacaktır sanırsam. Buda zaten 1200TL etmekte. ASUS Dual serisi 1060 işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı