2000-2500 TL F/P monitör önerisi

Olicaptus

Hectopat
Daha fazla  
2000-2500 bütçem var, 120Hz ve 144 Hz arasında çok fark var mı bilmiyorum fakat ikisi de olur. 2. el monitör için de model önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında fark var ama eğer bütçeniz çok düşükse farkı gözetmeyin bence. Ayrıca monitörlerde 2. El işini kimse önermiyor. Eğer bütçeyi 3000 e çıkarırsanız 144 hz ips monitorler bulabilirsiniz. Eğer cikaramazsaniz yüksek ihtimal tn panel monitör almak zorunda kalırsınız. IPS çok daha iyi.

TN panel almayın kesinlikle. Bulunduğunuz yere göre 2. el monitör bakın.
2. El sıkıntılı iş. Eğer İstanbul ya da Ankara gibi büyük şehirlerde yaşamıyorsanız ve ikinci elde az ilan varsa bence hiç bulasmayın. Ayrıca o bütçede 120 hz yok, maksimum 100 var. Onlar da çok kaliteli değil.

2. El sıkıntılı iş. Eğer İstanbul ya da Ankara gibi büyük şehirlerde yaşamıyorsanız ve ikinci elde az ilan varsa bence hiç bulasmayın. Ayrıca o bütçede 120 hz yok, maksimum 100 var. Onlar da çok kaliteli değil.
İstanbul'da yaşıyorum hocam.

TN panel almayın kesinlikle. Bulunduğunuz yere göre 2. el monitör bakın. IPS olsun mümkünse.
IPS ile TN panel arasında ki fark nedir hocam?

İkisi arasında fark var ama eğer bütçeniz çok düşükse farkı gözetmeyin bence. Ayrıca monitörlerde 2. El işini kimse önermiyor. Eğer bütçeyi 3000 e çıkarırsanız 144 hz ips monitorler bulabilirsiniz. Eğer cikaramazsaniz yüksek ihtimal tn panel monitör almak zorunda kalırsınız. IPS çok daha iyi.
3000 civarında 144hz ips monitör önerir misiniz?

İstanbul'da yaşıyorum hocam.

IPS ile TN panel arasında ki fark nedir hocam?

3000 civarında 144Hz IPS monitör önerir misiniz?

Renkleri IPS panele göre çok kötü olur TN panelin. Genelde eski oluyorlar. En ufak bir sağdan veya soldan bakarsanız renkler bozulur tam karşısından bakmanız lazım. IPS'te aşırı dar bir açıyla bakmazsanız renkler bozulmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı