2. El sıkıntılı iş. Eğer İstanbul ya da Ankara gibi büyük şehirlerde yaşamıyorsanız ve ikinci elde az ilan varsa bence hiç bulasmayın. Ayrıca o bütçede 120 hz yok, maksimum 100 var. Onlar da çok kaliteli değil.TN panel almayın kesinlikle. Bulunduğunuz yere göre 2. el monitör bakın.
İstanbul'da yaşıyorum hocam.2. El sıkıntılı iş. Eğer İstanbul ya da Ankara gibi büyük şehirlerde yaşamıyorsanız ve ikinci elde az ilan varsa bence hiç bulasmayın. Ayrıca o bütçede 120 hz yok, maksimum 100 var. Onlar da çok kaliteli değil.
IPS ile TN panel arasında ki fark nedir hocam?TN panel almayın kesinlikle. Bulunduğunuz yere göre 2. el monitör bakın. IPS olsun mümkünse.
3000 civarında 144hz ips monitör önerir misiniz?İkisi arasında fark var ama eğer bütçeniz çok düşükse farkı gözetmeyin bence. Ayrıca monitörlerde 2. El işini kimse önermiyor. Eğer bütçeyi 3000 e çıkarırsanız 144 hz ips monitorler bulabilirsiniz. Eğer cikaramazsaniz yüksek ihtimal tn panel monitör almak zorunda kalırsınız. IPS çok daha iyi.
İstanbul'da yaşıyorum hocam.
IPS ile TN panel arasında ki fark nedir hocam?
3000 civarında 144Hz IPS monitör önerir misiniz?
Anladım, bilgilendirme için teşekkürler.Renkleri IPS panele göre çok kötü olur TN panelin. Genelde eski oluyorlar. En ufak bir sağdan veya soldan bakarsanız renkler bozulur tam karşısından bakmanız lazım. IPS'te aşırı dar bir açıyla bakmazsanız renkler bozulmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.