2000-2500 TL monitör önerisi

Bütçe
2000-2500

Ben tercihimi IPS'den yana kullanırdım ama 144Hz şartsa ve bütçe artmıyorsa tek seçenek bu kalıyor. Samsung Türkiye'den almışsınız zaten, Güle güle kullanın.
 
Daha ucuza Samsung FreeSync monitör varken AOC "FreeSync olmayan" monitör önerilir mi oyun oynayan kişiye? Ben önermem. Kendiniz alır mısınız? Zannetmem.

AOC da bir alternatiftir, önerilmez diye bir şey yok. Bütçe belli, alınabilecekler belli. Zaten 2-3 monitör var bu bütçeye. Bu monitörden daha yeni sipariş verdiğimi düşünürsek başkalarının adına konuşmayın.

Ek olarak soru cümlesi ile kesinlik belirten bir cümlenin ayrımını bile yapamıyorsanız biraz kitap okumanızı tavsiye ederim, %100 Pazarama güvenilir değildir asla almayın oradan diye bir ifade kullanmışım gibi cevap veriyorsunuz.

''Pazarama güvenilir mi daha önce hiç duymadım'' yerine 'Pazarama güvenilir mi? Hiç duymadım.' yazabilirdiniz. Anlam bozukluğunu yaratan ve yetmezmiş gibi karşı tarafı suçlayan sizsiniz.

Daha fazla konuyu kirletmek istemiyorum, üç-beş liralık mal için tartışmaya gerek yok.
 
AOC da bir alternatiftir, önerilmez diye bir şey yok. Bütçe belli, alınabilecekler belli. Zaten 2-3 monitör var bu bütçeye. Bu monitörden daha yeni sipariş verdiğimi düşünürsek başkalarının adına kesin konuşmayın.

"Pazarama güvenilir mi hiç duymadım" yerine 'Pazarama güvenilir mi? Hiç duymadım.' yazabilirdiniz. Anlam bozukluğunu yaratan ve yetmezmiş gibi karşı tarafı suçlayan sizsiniz.

Bir insan agresif yazım tarzından yaşını ne kadar belli edebilirse açıkçası o kadar belli ediyorsunuz, gençliğinize veriyorum. Siz kendiniz daha kötü ve pahalı bir seçenek olan AOC'u alabilirsiniz. Fakat daha iyi bir seçeneği daha ucuza alabilecekken arkadaşı kötü seçenekte üstelemeniz alıcı arkadaşı yanlış yönlendirecektir bu da yanlıştır. Arkadaş zaten alımını yapmış, teşekkürler.
 
Siz kendiniz daha kötü ve pahalı bir seçenek olan AOC'u alabilirsiniz. Fakat daha iyi bir seçeneği daha ucuza alabilecekken arkadaşı kötü seçenekte üstelemeniz alıcı arkadaşı yanlış yönlendirecektir bu da yanlıştır. Arkadaş zaten alımını yapmış, teşekkürler.

Nasıl üstelemişim acaba? Bir monitör kötüyse onu ölümüne savunmam, işimi gücümü bıraktım konu sahibine AOC monitörü üstelediğim mesajları göndermenizi bekliyorum, haydi. Ben sadece sıradan bir monitör önerip sizin mesajlarınıza cevap verdim. Bu üstelemek mi oluyor?

Konuya attığım modelden farklı bir model atıp bu monitör VA panel diyen, anlam bozukluğu yaratan siz ama suçlu ben. Peki.

Üstelik hiçbir alakası olmamasına rağmen, argümanlarıma cevap veremediğiniz için yaşımı başımı karıştırıyorsunuz, daha fazla uzatmayalım isterseniz.
 

Geri
Yukarı