2000-2500 TL gamepad önerisi

4reload

Decapat
Daha fazla  
Aslında bayağı araştırdım ve 8BitDo Ultimate 2C almayı düşünüyordum fakat bazı yerlerde rahat olmadığıyla ilgili şeyler gördüm o yüzden GameSir Nova 2 Lite ve GameSir'ün diğer modellerine bakmaya başladım. Ne düşünüyorsunuz başka öneriniz var mı?

stok yok malesef

bu modelin GameSir Nova 2 Lite ile farkları neler?
Supernova şarj standıyla beraber geliyor, çıkabilen manyetik ön yüzü var ve abxy tuşlarının yerini değişebiliyorsunuz switch düzenine(fiziksel olarak da yazılımsal olarak da)
Nova 2 lite ide standla gelmiyor ama dpad ve bumper tuşları mekanik. Aynı zamanda koruma kabıyla geliyor.
İkisi de fiyatına göre çok güzel kollar, ikisi de pişman etmez

Supernova şarj standıyla beraber geliyor, çıkabilen manyetik ön yüzü var ve abxy tuşlarının yerini değişebiliyorsunuz switch düzenine(fiziksel olarak da yazılımsal olarak da)
Nova 2 lite ide standla gelmiyor ama dpad ve bumper tuşları mekanik. Aynı zamanda koruma kabıyla geliyor.
İkisi de fiyatına göre çok güzel kollar, ikisi de pişman etmez
sizce bu fiyat farkını hissettirecek bir fark var mıdır?

ATK Battle Axe Pro stoğu gelmiş onunla BEITONG KunPeng 20 arasında kaldım bazı incelemelerde gecikmenin fazla olduğunu gördüm bir de BEITONG KunPeng 20 TMR battle axe pro hall effect bunun farkını hisseder miyim? ATK Battle Axe Pro sipariş verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı