Aslında bayağı araştırdım ve 8BitDo Ultimate 2C almayı düşünüyordum fakat bazı yerlerde rahat olmadığıyla ilgili şeyler gördüm o yüzden GameSir Nova 2 Lite ve GameSir'ün diğer modellerine bakmaya başladım. Ne düşünüyorsunuz başka öneriniz var mı?
Aslında bayağı araştırdım ve 8BitDo Ultimate 2C almayı düşünüyordum fakat bazı yerlerde rahat olmadığıyla ilgili şeyler gördüm o yüzden GameSir Nova 2 Lite ve GameSir'ün diğer modellerine bakmaya başladım. Ne düşünüyorsunuz başka öneriniz var mı?
stok yok malesefWraith de Battle Axe Pro almanı öneririm.
bu modelin GameSir Nova 2 Lite ile farkları neler?
Supernova şarj standıyla beraber geliyor, çıkabilen manyetik ön yüzü var ve abxy tuşlarının yerini değişebiliyorsunuz switch düzenine(fiziksel olarak da yazılımsal olarak da)stok yok malesef
bu modelin GameSir Nova 2 Lite ile farkları neler?
sizce bu fiyat farkını hissettirecek bir fark var mıdır?Supernova şarj standıyla beraber geliyor, çıkabilen manyetik ön yüzü var ve abxy tuşlarının yerini değişebiliyorsunuz switch düzenine(fiziksel olarak da yazılımsal olarak da)
Nova 2 lite ide standla gelmiyor ama dpad ve bumper tuşları mekanik. Aynı zamanda koruma kabıyla geliyor.
İkisi de fiyatına göre çok güzel kollar, ikisi de pişman etmez
O kadar büyük bir fark yok. Asıl farkı şarj standı olarak düşünebilirsinizsizce bu fiyat farkını hissettirecek bir fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.