Öncelikle birkaç gündür benzer konular açtığım için forum yönetiminden özür diliyorum. Ama istediğim cevapları bir türlü alamadım ve bu konuda artık kafama takılan her şeyi tek seferde sormayı ve bana gereken cevabı almayı umuyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
Arkadaşlar direk konuya giriyorum. Elimde 2000-2500 TL'lik bir bütçe var. Ve ben bu bütçeyle GTA V gibi sistem gerektiren bir oyunu ultrada sıkıntısız oynamak istiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın sıfırdan sistem kurmayacağız. Sistem özelliklerim:
Arkadaşlar cevap bekliyorum. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar bir yardım ediversin bana lütfen. Ona göre satın alacağım
Arkadaşlar direk konuya giriyorum. Elimde 2000-2500 TL'lik bir bütçe var. Ve ben bu bütçeyle GTA V gibi sistem gerektiren bir oyunu ultrada sıkıntısız oynamak istiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın sıfırdan sistem kurmayacağız. Sistem özelliklerim:
- Intel(R) Core(TM) -i7-2600 CPU @3.40 GHz
- 8,00 GB
- 64 Bit İşletim Sistemi
- Şuanki Ekran Kartım: Zotac NVIDIA GeForce GTX 650 (Yaklaşık Toplam Bellek= 3522)
- Anakart Modeli: ASUS p8H 61-MLE
- Philips 226vl 1920x1080 (32bit) 60hz monitör
- Çok düşük bir güç kaynağı (%100 yenisi alınacak. TAvsiyeyi siz vereceksiniz artık.)
- TX Gama Kasa (Bunu özellikle belirttim yeni alınacak parçalara uygun yeni bir kasa gerekebilir.)
Arkadaşlar cevap bekliyorum. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar bir yardım ediversin bana lütfen. Ona göre satın alacağım
Son düzenleme: