- Makaleler
- 1
Evet kesinlikle bu tarz olmalı ve attıgınız klavyelerde sağda tuş takımı yok mümkünse V3 tarzı klavye önerin.
Tam boy istiyorsanız aigo A100 modeline bakabilirsin.
Evet kesinlikle bu tarz olmalı ve attıgınız klavyelerde sağda tuş takımı yok mümkünse V3 tarzı klavye önerin.
link atabilir misiniz acaba ?Hocam tam boy klavyeler genelde fiyatını hak eden kaliteli klavyeler olmuyor, %75 işimi görür diyorsan kesinlikle G75 Pro. Alacağın tam boy klavyeleri ezer geçer. İlla tam boy dersen bu bütçede arkadaşın dediği aigo A100'den başka adamakıllı klavye var mı bilmiyorum, aigo 100 de no RGB.
link atabilir misiniz acaba ?
Link atabilir misiniz acaba?
Nedense görüntüsü bile cezbetmedi. Şu an Logitech G213 Prodigy kullanıyorum yazılım problemleri var kalvyenin zaten. O tarz olsun sorunsuz olsun.
Nedense görüntüsü bile cezbetmedi. Şu an Logitech G213 Prodigy kullanıyorum yazılım problemleri var kalvyenin zaten. O tarz olsun sorunsuz olsun.
Bilemiyorum içime çok sinmedi. V3 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ? g213 vs chroma v3 desem hangisini seçersiniz ?O fiyata anca Redragon'un bazı modelleri var orta seviye olarak seni tatmin ederse onlara bak derim. Aksi taktirde bu bütçede tam boy olarak en iyi seçenek aigo a100.
Bilemiyorum içime çok sinmedi. V3 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? G213 vs Chroma V3 desem hangisini seçersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.