2000-2500 TL Monitör Klavye Dahil Intel Sistem Önerisi

Ertugrrul

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu fiyatlar arasında monitör ve klavye dahil oyun bilgisayarı toplar mısınız? Bir de Intel i5 işlemci olursa sevinirim. Bir sorum daha olacak, Vatan PC'de toplattığımız zaman içine işletim sistemi kuruyorlar mı? Kurmuyorlarsa onun için ayrıyetten para mı ödememiz lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2500 TL için İ5 işlemci ve monitör çok fazla. Malum dolar yüksek o bütçeyi 3000-3500 yaparsanız i5 ve güzel bir monitör olabilir.

Ara Toplam1.408,77 TL
Toplam KDV253,58 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.662,35 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ve de RX 480 ile tamamdır 2500 TL
Bunun dışında değişiklikler olabilir psu-kasa-klavye-monitör fiyatına göre kendi isteğin doğrultusunda değiştireblirsin :)
İ5 istiyordun fakat bu bütçeyle mümkün değil ya monitör - klavye almayacaksın yada i3 ile kalacaksın.

RX 480 i3 6100 e darboğaz yapacaktır.
Hiç bir şey olmaz sanki 10 yıl öncenin mimarisi gibi boş muhabbetler darboğaz yapacağını hiç sanmıyorum sonuçta daha çıkalı ne kadar oldu yepyeni sayılır bir sıkıntı olmaz i3 skylake teknolojisi ile alınabilir ve darboğaz söz konusu olmayacağını düşünüyorum.

i3 6100 de iki çekirdeğin yanında 4 hypertreading parçacığı var. Yani eskisi gibi 2 çekirdek 2 parçacık değil. R9 390 ile testini izlemiştim darboğaz yaptırmıyordu. RX 480'in r9 390 'dan bir tık daha iyi olacağı söyleniyor. Eğer öyleyse büyük bir problem oluşacağını sanmam.
Ayrıca arkadaş 2500 tl'ye bir masa donatıyor i3 anca olur bu bütçeye olmadı RX 480 yerine RX 470 alınabilir. Açıklamalarda tam olarak 1080p yi hedeflediklerini söylüyorlar yöneticiler RX 470 ile.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı