2000 - 2500 TL mouse önerisi

Kutu içeriğinden 2.4 GHz USB dongle çıkıyor değil mi? 8K çıkmadığını gördüm ama 2.4GHz çıkıyor mu söylenmemiş. Harici olarak mouse de çift tıklama vb sorunlarla karşılaştınız mı bugüne kadar?

Elimin boyutuna uyacak bir asimetrik tasarımlı mouse bulamadım bu fiyat bandında o sebeple simetrik tasarımlı mouse bakıyorum şu anda. Eğer kaliteli bir ergo model bulabilirsem direkt ona yönelirim :)

Kutudan 1K 2.4 dongle yedek skatezler grip tape hediye sticker cıkıyor ekstra 8K dongle alman lazım. Çift tıklama yaşamadım onu kalibre etme ayarı ver driverın da.

Kutudan 1K 2.4 dongle yedek skatezler grip tape hediye sticker cıkıyor ekstra 8K dongle alman lazım. Çift tıklama yaşamadım onu kalibre etme ayarı ver driverın da.
boyut olarak gözüme çok küçük göründü, yaklaşık 21 cm eli olan birisi için uygun mu sizce

Boyut olarak gözüme çok küçük göründü, yaklaşık 21 cm eli olan birisi için uygun mu sizce.

Vallahi hocam elim büyük eskiden Corsair Sabre Pro kullanıyordum bir sorun çıkarmadı.

Darmoshark M3 Pro Max sizin için daha iyi olacaktır.
Vallahi hocam elim büyük eskiden Corsair Sabre Pro kullanıyordum bir sorun çıkarmadı.
son bir sorum olacak :) Scyrox V6 modeli ile Darmoshark M3 Pro Max arasında kaldım. Belli ki bütçeyi aşıyoruz :) Gördüğüm kadarıyla sensör ve MCU olarak bir farkları yok. Sizce mantıklı olan hangisi olur?

Son bir sorum olacak :) Scyrox V6 modeli ile Darmoshark M3 Pro Max arasında kaldım. Belli ki bütçeyi aşıyoruz :) gördüğüm kadarıyla sensör ve mcu olarak bir farkları yok. Sizce mantıklı olan hangisi olur?

Scyrox daha iyi diye hatırliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı