2000-2500 TL Notebook Tavsiyesi

EceAlice

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba,

2000-2500 TL bütçe ile bir notebook almak istiyorum. Hem iş (iş için ağır programlar kullanmıyorum) hem kişisel kullanım için olacak.

Benim için en önemli konu, film, dizi ve müzik. Filmleri full hd kalitesinde iyi bir sesle izleyebilmek istiyorum.

Bir diğer önemli konu ise dayanıklılık ve ısınma. Bir önceki notebookum Toshiba Satellite A200-23U idi ve ciddi bir ısınma ve fan problemi vardı. Ve plastik olan kısımlarında çatlamalar meydana geldi. Kendisini yaklaşık on yıl boyunca 7/24 olmasa da 7/12kullandım. Halen çalışıyor fakat ekran kartı geçtiğimiz günlerde iflas etti. 10 yıl olmasa da 5-6 yıl boyunca bu tempoya dayanabilecek bir notebook arıyorum. (İş için de kullandığım için masaüstü alamam, notebook olması gerek)

Tempo demişken Web tabanlı oyunlar oynuyorum. Gün içinde bir oyun Chrome'da açık duruyor sürekli. Ara sıra WoW, Assassin's Creed gibi oyunları rahatlıkla çalıştırabilmesi hoş olur ancak bu benim için birincil öncelikte değil. (En yüksek seviyede oynamam gerekmiyor sadece oyun çalışırken kapanmaması yeterli.)

Eğer arada ciddi bir fark varsa 3000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Ekran 17,3 ya da 15,6" olabilir.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz için teşekkür ederim, Dinar Düzbak. Ama 1920x1080 çözünürlüklü bir ekran arıyorum. Sadece ara sıra oyun oynuyorum, daha çok film ve müzik için bu notebook.
 
Acer V Nitro 7 571G i5-5200U 4GB 500GB 4GB GTX 950M 15.6 Full HD
Şunu alabilirsiniz. 3000+ çıkabilirim ve üst düzey bir şeye ihtiyacım var ancak masaüstü istemiyorum derseniz farklı öneriler de yapabilirim.
Verdiğimi kaçırmayın. Aldığınızda bütçe durumunuz biraz daha düzelince ona birde msata ssd alırsanız çok güzel olur.
 
Çok teşekkür ederim Murat Bey. Önerdiğiniz ürünün ekranı tam istediğim özelliklerde. 2500 civarı pek bir şey bulamayınca Lenovo'nun 3000-3500 aralığındaki birkaç ürününe odaklandım zaten. Dediğiniz gibi 3000 üstüne çıkabilirim. Bahsettiğiniz 3000+ farklı önerileri de söyleyebilirseniz sevirim.
 
Eğer 1 ay beklerim dersen 5. nesil işlemcili laptoplardan tavsiye edebilirim şuan fiyatları hem yüksek hemde Türkiyeye az çeşidi geldiği için seçenek az.
Şuan için zarar etmemen için bunu önerebilirim:
Monster Notebook | Monster Performanstır !
 
Zaten bekleme niyetindeyim. Şu an için bir liste yapıyorum sadece. Listemde Lenovo, Acer, MSI ve Monster'in birkaç modeli var. Ardından ay sonundaki kampanyaları beklemeyi planlıyorum. Tercih ettiğim modellerde kampanya olursa tabi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı