2000-2500 TL Oyun Sistem Toplama

• Konuyu başlatan yhenn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.225

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Arkadaşlar herkese merhabalar. 2000-2500 TL civarı "monitör dahil" bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Teknobiyotik'in hali hazırdaki bu sistemini beğeniyorum ve bazen bende millete öneriyordum.
Intel Kaby Lake G4560 3.5 GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD 500W Oyun Bilgisayarı
Ancak şöyle bir sıkıntım var;
1. PSU kasanın içinde dahili olarak geliyor ve genel olarak bu önerilmiyor. Kasa ayrı, PSU ayrı almamız tavsiye ediliyor.
2 Aynı sistemi hepsiburada sitesinde topladım ve daha ucuza geliyor. Ucuzluktan ziyade daha tanındık-güvenilir bir site diye biliyorum ama hepsiburada sitesi BIOS güncelleyip mi yolluyor onu bilmiyorum. Bu yüzden kararsız kaldım.
3. Ekran kartı olarak GTX 1050TI ve RX 470 kıyasında çoğu kişi RX 470 önermişti daha önce. Acaba kasayı toplu halde mi alsam yoksa parça parça sipariş edip, kendim mi toplasam daha sağlıklı olur?

Daha soracaklarım vardı ama şu an aklıma gelmedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum (özellikle monitör konusunda).

@Silinen üye @Fatih ŞENGİLL @nightsniffer

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şu anda hepsiburada sitesinde %18'lik bir indirim mevcuttur. Kasa ayrı PSU ayrı olayı sadece sistem toplanırken geçerlidir ve her PSU için geçerli değildir bazı kasalarda ucuz PSU yerleştirildiği için tercih edilmiyor. RX470 1050Ti'den daha iyi bir ekran kartı bu doğrudur. Hepsi burada BIOS günceller mi bilmiyorum.

Öncelikle şu anda hepsiburada sitesinde %18'lik bir indirim mevcuttur. Kasa ayrı PSU ayrı olayı sadece sistem toplanırken geçerlidir ve her PSU için geçerli değildir bazı kasalarda ucuz PSU yerleştirildiği için tercih edilmiyor. RX470 1050Ti'den daha iyi bir ekran kartı bu doğrudur. Hepsi burada BIOS günceller mi bilmiyorum.
Kusura bakma dün 1 günlük ceza aldığım için anında cevap yazamadım. Şimdi merak ettiğim şu; hazır alınan sistemlerde bileşenler kasanın içerisinde montajlı halde geliyorlar değil mi? Yoksa bunu müşterinin insiyatifinemi bırakıyorlar?
İtopya sitesinin benzer bir sistemi var ama şuan stoklarda bulunmuyor, şuan ikisi arasında kaldım. Yada dediğim gibi parçaları tek tek sipariş edip kendim toplayacağım.

Modifiye et seçeneğinden kasa ve PSU'yu ayrı alabilirsiniz. Montajlı bir şekilde göndereceklerdir. Dark N10 600W 80+ kasayı öneririm High Power 600W ile birlikte geliyor. Ekran kartınıda RX 470 yapabilirsin. Darboğaz çok az olur.

Hepsiburada da montaj hizmeti yok parçalar ayrı ayrı geliyor eğer montaj yapmayı bilmiyorsan bu sana ayrı bi masraf demektir bazı siteler montaj hizmetide yapıyor demo işletim sistemi yükleyip bütün testleri bios ve driver güncellemelerini yapıp gönderiyorlar eğer bu işlerden anlamıyorsan o şekilde alman faydalı olur psu konusunda 80 + sertifikalı olduğu sürece sıkıntı yaşamazsın ekran kartı olarak rx 470 öneririm gtx 1050 ye göre daha iyi bi kart bence

Son düzenleme:
Hepsiburada da montaj hizmeti yok parçalar ayrı ayrı geliyor eğer montaj yapmayı bilmiyorsan bu sana ayrı bi masraf demektir bazı siteler montaj hizmetide yapıyor demo işletim sistemi yükleyip bütün testleri bios ve driver güncellemelerini yapıp gönderiyorlar eğer bu işlerden anlamıyorsan o şekilde alman faydalı olur psu konusunda 80 + sertifikalı olduğu sürece sıkıntı yaşamazsın ekran kartı olarak rx 470 öneririm gtx 1050 ye göre daha iyi bi kart bence
Aslında toplu halde almaz kendim toplardımda iş güç çok yoğun oluyorum hocam pek zamanım yok. Demo sürümler ne kadar gidiyor bilmiyorum, bazı siteler onu bile yüklemiyor freedos yazıyor işletim sistemlerinde.

Aslında toplu halde almaz kendim toplardımda iş güç çok yoğun oluyorum hocam pek zamanım yok. Demo sürümler ne kadar gidiyor bilmiyorum, bazı siteler onu bile yüklemiyor freedos yazıyor işletim sistemlerinde.

Monitör içinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Güncel arkadaşlar, değerli fikirlerinizi bekliyorum. Bu 2 sistem dışındada önerilerinize açığım.

Ben olsam kendi parçalarımı kendim alıp onları kendim toplardım ki öyle de yaptım zamanında. Hem de mini ITX sistemimi topladım. Herkes korkuyor bişey yaparım toplayamam diye. Ama bir kere topladın mı inan çok zevkli birşey olduğunu anlıyorsun. Parçaları kendin montajlayıp toplayınca inan bilgisayarın gözüne daha da güzel gözüküyor hem. Bence kendin içine sinen parçaları sipariş et ve kendin topla. 1-2 Technopat sistem toplama videosu izle zaten senin de toplayasın gelir. Saolsunlar ben onlardan öğrendim ;):D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı