2000-2500 TL red Switch klavye önerisi

Bütçe
2000-2500

SAVED

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi red Switch klavye arıyorum. %60 ve Wireless (Bluetooth olmasın) mümkünse beyaz olursa sevinirim.

Clear black case, çünkü ışığı daha güzel gösteriyor. Ben Gateron Pro Yellow öneririm. Kullanan çoğu kişide onu öneriyor özellikle bu klavyede. İstersen red'de seçebilirsin.
Bu arada beğenirsen söyle çünkü gümrük ile alakalı diyeceklerim de var ücret için. (boşuna yazmayayım)

Klavye sadece 1 değerlendirme almış. Arkasındaki kaymasın diye konulan malzeme de çok kaliteli durmuyor.

Hocam peki yellow çok ses yapıyor mu sessizlik önemli benim için.

Hocam peki yellow çok ses yapıyor mu sessizlik önemli benim için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az çok aynı ses öyle blue switch gibi bir fark yok.

Hocam gümrük için olan şey nedir?

Hocam gümrük için olan şey nedir?
Hocam bir saniye mailleri bulmaya çalışıyorum

Hocam bir saniye mailleri bulmaya çalışıyorum
İlk yazdığım ;

Ardından bana bunu yazdılar :

Sonra bende böyle dedim :

Ve son olarak böyle bir mail attılar
Yani anlayacağın ürünü ben örnek veriyorum 100 e aldıysam onlar gümrükte 20 gösteriyor. Bir sorun çıkmayacağını söylediler bende tamam dedim.

@SAVED Anlayabildin mi biraz karışık oldu ama.

@Tayfun Bora

Bu arada gümrükte 30 dolar gösterdikleri şeye de fazla ücret yazabilirler onların insafına kalmış çok düşük bir ihtimal ama ben yinede bir sorumluluk altına girmeyeyim yani haberiniz olsun.
Ben de 30 dolar gösterir misiniz demedim zaten onlara yani onlar kendileri yaparız dediler.

Son düzenleme:

20 dolar gösteriyorlar evet. Ama benim whatgeek üzerinden aldığım 20 dolar ücret yazılan klavyeyi PTT 70 dolara çıkartıp 700 TL vergi kesti. Bunuda bilin @SAVED

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…