Dostum red switch olması çok önemli mi yellow switch ve thock bir klavye önereceğim de.
Gerçi istersen red de seçebilirsin ama bence yellow tercih et.
![]()
Epomaker TH66 Pro
With built-in modularity for everything from connectivity to switches, the TH66 from EPOMAKER is a keyboard for those who like to change things up. There are three means of connectivity: Bluetooth 5.0, 2.4 GHz, and a USB-C wired output. Thanks to the hot-swappable sockets, it can accommodate...epomaker.com
Klavye sadece 1 değerlendirme almış. Arkasındaki kaymasın diye konulan malzeme de çok kaliteli durmuyor.![]()
Darmoshark K5 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Epomaker TH66 Pro
With built-in modularity for everything from connectivity to switches, the TH66 from EPOMAKER is a keyboard for those who like to change things up. There are three means of connectivity: Bluetooth 5.0, 2.4 GHz, and a USB-C wired output. Thanks to the hot-swappable sockets, it can accommodate...epomaker.com
Eki Görüntüle 2121569
Clear Black case, çünkü ışığı daha güzel gösteriyor. Ben Gateron Pro yellow öneririm. Kullanan çoğu kişide onu öneriyor özellikle bu klavyede. İstersen Red'de seçebilirsin.
Bu arada beğenirsen söyle çünkü gümrük ile alakalı diyeceklerim de var ücret için. (boşuna yazmayayım)
Hocam peki yellow çok ses yapıyor mu sessizlik önemli benim için.
![]()
Epomaker TH66 Pro
Eki Görüntüle 2121569
Clear Black case, çünkü ışığı daha güzel gösteriyor. Ben Gateron Pro yellow öneririm. Kullanan çoğu kişide onu öneriyor özellikle bu klavyede. İstersen Red'de seçebilirsin.
Bu arada beğenirsen söyle çünkü gümrük ile alakalı diyeceklerim de var ücret için. (boşuna yazmayayım)
Hocam bir saniye mailleri bulmaya çalışıyorumHocam gümrük için olan şey nedir?
İlk yazdığım ;Hocam bir saniye mailleri bulmaya çalışıyorum
@Tayfun BoraHocam bir saniye mailleri bulmaya çalışıyorum
İlk yazdığım ;
![]()
Ardından bana bunu yazdılar :
![]()
Sonra bende böyle dedim :
![]()
Ve son olarak böyle bir mail attılar![]()
Yani anlayacağın ürünü ben örnek veriyorum 100 e aldıysam onlar gümrükte 20 gösteriyor. Bir sorun çıkmayacağını söylediler bende tamam dedim.
@SAVED Anlayabildin mi biraz karışık oldu ama.
Hocam bir saniye mailleri bulmaya çalışıyorum.
İlk yazdığım;
Eki Görüntüle 2121641
Ardından bana bunu yazdılar:
Eki Görüntüle 2121644
Sonra bende böyle dedim:
Eki Görüntüle 2121646
Ve son olarak böyle bir mail attılarEki Görüntüle 2121648
Yani anlayacağın ürünü ben örnek veriyorum 100'e aldıysam onlar gümrükte 20 gösteriyor. Bir sorun çıkmayacağını söylediler bende tamam dedim.
@SAVED anlayabildin mi biraz karışık oldu ama.
@Tayfun Bora
Bu arada gümrükte 30 dolar gösterdikleri şeye de fazla ücret yazabilirler onların insafına kalmış çok düşük bir ihtimal ama ben yine de bir sorumluluk altına girmeyeyim yani haberiniz olsun.
Ben de 30 dolar gösterir misiniz demedim zaten onlara yani onlar kendileri yaparız dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.