2000-2500 TL sistem önerisi

Fur1nq

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem en fazla 2300 TL. Laptop ya da masaüstü bilgisayar önerisi çCS: GO'da 150 FPS alabileceğim bir sistem, 2. el de olabilir.

İkinci el öneri yapmak zor olur ama ikinci elde 2000 TL'ye kadar RX550-560-460 bir ekran kartı ile Ryzen herhangi bir işlemcili bilgisayar bulursan iş tamamdır(tavsiyem 16 GB RAM tabii ama tek kanal 8 de olur sonradan eklersin). Yoksa da şimdi sıfır bir şey toplamaya çalışacağım.
O fiyata 150 FPS'lik sağlam bilgisayar bulamazsınız.

Hocam bulunur niye bulunmasın RX550 bile en düşük ayarlarda neredeyse 200 FPS alıyor CS de. Intel Core 2 Quad bile kaldırıyor o ekran kartını.

Monitör? Klavye? Mouse? İkinci el temiz olmama olasılığı?

Bütçem en fazla 2300 TL. Laptop ya da masaüstü bilgisayar önerisi çCS: GO'da 150 FPS alabileceğim bir sistem, 2. el de olabilir.
2300 TL bir bütçe ile en fazla kasa, mouse, klavye toplarsın diye düşünüyorum bu devirde.

Toplam 2370TL tuttu, RAM 2 adet.

2300 TL bir bütçe ile en fazla kasa, mouse, klavye toplarsın diye düşünüyorum bu devirde.

Laptopta olabilir

http://

Yani bunları alsam başka parça almam gerekmez değil mi?

Mesele bilgisayarın beni fazla üzmemesi yani 100 de verse sıkıntı değil...
Hocam bekleyebiliyorsan 1 sene, 6 ay daha bekle bence. Bu bilgisayarı yıllarca kullanacaksın, almışken alabileceğinin en iyisini al derim. İkinci ele güvenmem, almışken sıfır bir bilgisayar bulmaya çalış. YouTube kanallarının topladıkları ucuz sistemleri takip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…