2000-2500 TL sistem önerisi

Hocam bekleyebiliyorsan 1 sene, 6 ay daha bekle bence. Bu bilgisayarı yıllarca kullanacaksın, almışken alabileceğinin en iyisini al derim. İkinci ele güvenmem, almışken sıfır bir bilgisayar bulmaya çalış. YouTube kanallarının topladıkları ucuz sistemleri takip et.

Bundan 4 5 ay önce de aynı şeyi bende kendime demiştim ama azalacağına daha da pahalandı yani demem o ki bu ülkede azalma yok hep artış benim gördüğüm...
Peki laptop öneriniz var mı?

2350 TL ediyor bunların hepsi ileride işlemciyi daha iyisiyle değiştirirsin bu sistemde sadece anakarta önem verdim bence B450 olması ileriye dönük olarak çok önemli diğerleri bulunur zamanla zaten. Ya da hiçbirini yapmayıp APU toplarsın ama RX550 kadar performans vermez.

Bunların hiçbirini yapmayıp biraz letgo'da araştırırsan Core 2 Quad bir sistemi 500 TL civarı bulursun üstüne de sadece RX550 ya da ikinci elden R7 240 takarsın.
Bundan 4 5 ay önce de aynı şeyi bende kendime demiştim ama azalacağına daha da pahalandı yani demem o ki bu ülkede azalma yok hep artış benim gördüğüm...
Peki laptop öneriniz var mı?

Laptop önermem 7-8 yaşında i7 3. nesilleri 2.5kdan aşağı satmıyorlar çünkü.

2350 TL ediyor bunların hepsi ileride işlemciyi daha iyisiyle değiştirirsin bu sistemde sadece anakarta önem verdim bence B450 olması ileriye dönük olarak çok önemli diğerleri bulunur zamanla zaten. Ya da hiçbirini yapmayıp APU toplarsın ama RX550 kadar performans vermez.

Bunların hiçbirini yapmayıp biraz Letgo'da araştırırsan Core 2 Quad bir sistemi 500 TL civarı bulursun üstüne de sadece RX550 ya da ikinci elden R7 240 takarsın.

Laptop önermem 7-8 yaşında i7 3. nesilleri 2.5kdan aşağı satmıyorlar çünkü.

APU nedir fazla bilgim yok bu konularda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı