2000-2500 TL sistem önerisi

Bundan 4 5 ay önce de aynı şeyi bende kendime demiştim ama azalacağına daha da pahalandı yani demem o ki bu ülkede azalma yok hep artış benim gördüğüm...
Peki laptop öneriniz var mı?

Bundan 4 5 ay önce de aynı şeyi bende kendime demiştim ama azalacağına daha da pahalandı yani demem o ki bu ülkede azalma yok hep artış benim gördüğüm...
Geçen haftasonu 2700 TL'ye Casper laptopumu sattım. Düşük ayarlarda 60 FPS zor alıyordu CS:GO'da.

2350 TL ediyor bunların hepsi ileride işlemciyi daha iyisiyle değiştirirsin bu sistemde sadece anakarta önem verdim bence B450 olması ileriye dönük olarak çok önemli diğerleri bulunur zamanla zaten. Ya da hiçbirini yapmayıp APU toplarsın ama RX550 kadar performans vermez.

Bunların hiçbirini yapmayıp biraz letgo'da araştırırsan Core 2 Quad bir sistemi 500 TL civarı bulursun üstüne de sadece RX550 ya da ikinci elden R7 240 takarsın.

Laptop önermem 7-8 yaşında i7 3. nesilleri 2.5kdan aşağı satmıyorlar çünkü.

APU nedir fazla bilgim yok bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…