2000-2500 TL Sistem Toplama

Techno Techno

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Arkadaşlar 2000-2500 TL sistem toplamayı düşünüyorum. Beni her oyunda kasmadan oynatsın. Ultra takıntım yok, HIGH olursa sevinirim, bütçeye monitör dahil değil.

merhaba. elimden geldiği kadar ucuz bir sistem toplamaya çalıştım. skylake sistem şu anda en iyi seçenek. parçaları farklı sitelerden alarak maliyeti düşürebilirsiniz. kendim yeni sistem topladım buna benzer. bu sistem de sizin işinizi görür diye düşünüyorum. başka arkadaşların eleştirilerine ve yorumlarına da açığım. şimdiden hayırlı olsun.

ekleme: forumda sapphire marka ekran kartı önerilmiyor. fakat ben kendim sapphire marka kullanıyorum. dilerseniz ekran kartınızı msi r9 380 yerine sapphire r9 380 olarak değiştirebilirsiniz. maliyetiniz 100 lira kadar düşecektir. ben henüz bir sıkıntı yaşamadım sapphire ile ancak biraz da şans meselesi. seçim sizin.

Dosya Ekleri

• 2500.png
    2500.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 421
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı