Yan hesap açıyorsunuz sonra sağ veya sol altta bir yerde arkadaşını davet et 10 dolar vs. gibi bir şey çıkıyor 2. hesabın mailini oraya giriyorsunuz o tarz bir şeyler.
Yan hesap açıyorsunuz sonra sağ veya sol altta bir yerde arkadaşını davet et 10 dolar vs. gibi bir şey çıkıyor 2. hesabın mailini oraya giriyorsunuz o tarz bir şeyler.
Noldu hocam niye gülücük attınız? @Kaan Diktaş
AK820 Pro var o fiyata. 500-600 daha artarsan GMK67 toplayabilirsin.
![]()
Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
Her şey dahil 2300-2500 arası tutuyor olması lazım. Bir de indirim kodu vardı sanırım. @egecabbar
AK820 Pro var o fiyata. 500-600 daha artarsan GMK67 toplayabilirsin.
![]()
Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
Her şey dahil 2300-2500 arası tutuyor olması lazım. Bir de indirim kodu vardı sanırım ancak ben bilmiyorum o kod olayını bu arkadaş biliyor. @egecabbar
Attığınız model AK820. AK820PRO modeli de 3.2k gözüküyor onun yerine gmk67 toplarsınız.
bunu buldum amazonda da AK820pro pre orderda görünüyo
Bunu buldum Amazon'da da AK820PRO pre orderda görünüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.