2000-2500 TL'ye İntel tabanlı Sistem Toplama

arkadaşlar gtx 960 r9 280x den daha perfonmanslı bir kartdır recep abide gta v testi yapıyor neredeyse 85 fps alıyor r9 280x mimari ve performans olarak daha düşük bir kart gtx 970 ise bellek ve bit yönünden önde ama aynı görüntü kalitesi olupta fazla fps için 500 tl fazla vermeye değmez bence ama paranız varsa alın tabi :D

İstersen anakartı yükseltebilirsin istersen ekipman alırsın kolay gelsin.

Dosya Ekleri

• ScreenShot_20150428113748.png
    ScreenShot_20150428113748.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 247
benimde yakın zamanda toplayacağı bir sistem istersen r9 270x yerine r9 280x de ekleyebilirsin

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    52,3 KB · Görüntüleme: 472
Hocam sisteminiz dengeli olmamış bence . İşlemciyi İ3 4160 yapıp ekran kartını yükseltmelisiniz .
Ben de düşündüm ama youtuberlık düşüncem olduğu için işlemcinin de güçlü olmasını istedim bazen yayın yapma ihtimalim olduğundan ve bütcem de biraz sıkıntılıydı ondan r9270x seçtim. Herhangi bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum bu sistemde..

Ben düşündüm ama youtuberlık düşüncem oldgu için işlemcinin de güçlü olmasını istedim bazen yayın yapma ihtimalim olduğundan ve bütcem de biraz sıkıntılıydı ondan r9270x seçtim. Herhangi bir sorun yaşanacağını da düşünmüyorum bu sistemde..
Hocam sizin tercihiniz . Video çekeceksen İ5 iyidir . Kolay gelsin .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı