2000-2500 TL'ye klavye mi, mouse pad mi değişmeli?

Bütçe
2000 - 2500

cekumi

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba herkese iyi sosyaller, klavyem Apex 3 TKL, mouse padim Klasse Sakura, klavyem membrane olduğu için FUN60 Pro gibi yeni özellikleri olan modellere geçmeyi düşünüyorum ancak bir yandan da Valorant'ta mouseı hızlı çevirdiğim için mouse padin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizce hangisini değişmeliyim? Ve tavsiyelerinize açığım. İyzico ile geri ödeme alabileceğim ürünleri önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. İyi sabahlar dilerim herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese iyi sosyaller, klavyem Apex 3 TKL, mouse padim Klasse Sakura, klavyem membrane olduğu için FUN60 Pro gibi yeni özellikleri olan modellere geçmeyi düşünüyorum ancak bir yandan da Valorant'ta mouseı hızlı çevirdiğim için mouse padin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizce hangisini değişmeliyim? Ve tavsiyelerinize açığım. İyzico ile geri ödeme alabileceğim ürünleri önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. İyi sabahlar dilerim herkese.
Klavye değiş bence.

Klasse Sakura kötü bir mousepad değil, klavye daha mantıklı olur hocam. Akko Fun60 Pro güzel.

Merhaba herkese iyi sosyaller, klavyem Apex 3 TKL, mouse padim Klasse sakura, klavyem membrane olduğu için FUN60 Pro gibi yeni özellikleri olan modellere geçmeyi düşünüyorum ancak bir yandan da Valorant'ta mouseı hızlı çevirdiğim için mouse padin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizce hangisini değişmeliyim? Ve tavsiyelerinize açığım. İyzico ile geri ödeme alabileceğim ürünleri önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. İyi sabahlar dilerim herkese.

2100 TL'ye ace 60 kalan parayı da mouse pad alırsın.

Klavye değiş bence.

Beyaz istiyordum da bu model de yokmuş, FUN60 Pro'da beyaz var onu almayı düşünüyorum, attığınız modelde ve benim dediğim modelin arasında çok fark var mı?

Beyaz istiyordum da bu model de yokmuş, FUN60 Pro'da beyaz var onu almayı düşünüyorum, attığınız modelde ve benim dediğim modelin arasında çok fark var mı?
en üstteki attığım pcb olarak sapliyor 4-5klik klavyelere manyetik olanlara. Bence beyaz yerine bunu alın.

En üstteki attığım PCB olarak sapliyor 4-5klik klavyelere manyetik olanlara. Bence beyaz yerine bunu alın.

FUN60 Pro'nun hem beyaz olması, hem de kablosuz olması beni daha çok cezbetti ve sipariş verdim, zaten İyzico kampanyasıyla daha da ucuza geldi, cevaplarınız ve ilginiz için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı