Mevcut klavyem masada cok yer kapladığı için ve kablo kargaşası oluştuğu için kablosuz ve küçük bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum. Bütçe 2000-2500 TL arasında. Aradığım özellikler klavyenin siyah olması ve kablosuz olması. Gerisi önemli değil arada CS- CoD falan oynuyorum ofis klavyeside olmasın şimdiden teşekkürler.
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.
Bizzat kendim kullanıyorum harika klavye ama kablosuz olması pek işime yaramıyor ışıkları açık şekilde max 7-8 saat gidiyor o yüzden kablolu kullanıyorum başka bir cihaza kablosuz bağlamayı düşünmüyorsanız üste attığım daha mantıklı.
Kablosuz yazmışsınız fark etmedim kablolu düşünürseniz aklınızda bulunsun.
Bizzat kendim kullanıyorum harika klavye ama kablosuz olması pek işime yaramıyor ışıkları açık şekilde Max 7-8 saat gidiyor o yüzden kablolu kullanıyorum başka bir cihaza kablosuz bağlamayı düşünmüyorsanız üste attığım daha mantıklı.