2000-2500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000

shelcuk

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller.

Mevcut klavyem masada cok yer kapladığı için ve kablo kargaşası oluştuğu için kablosuz ve küçük bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum. Bütçe 2000-2500 TL arasında. Aradığım özellikler klavyenin siyah olması ve kablosuz olması. Gerisi önemli değil arada CS- CoD falan oynuyorum ofis klavyeside olmasın şimdiden teşekkürler.

%75 uygunsa alın geçin.

Kablosuz yazmışsınız fark etmedim kablolu düşünürseniz aklınızda bulunsun.

%75 uygunsa alın geçin.
Bizzat kendim kullanıyorum harika klavye ama kablosuz olması pek işime yaramıyor ışıkları açık şekilde max 7-8 saat gidiyor o yüzden kablolu kullanıyorum başka bir cihaza kablosuz bağlamayı düşünmüyorsanız üste attığım daha mantıklı.

%75 uygunsa alın geçin.

Forumda diğer başlıklarda da aynı klavye önerilmis ama cok biraz çocukca gözüküyor o yüzden tercih etmedim teşekkür ederim

Kablosuz yazmışsınız fark etmedim kablolu düşünürseniz aklınızda bulunsun.

Bizzat kendim kullanıyorum harika klavye ama kablosuz olması pek işime yaramıyor ışıkları açık şekilde Max 7-8 saat gidiyor o yüzden kablolu kullanıyorum başka bir cihaza kablosuz bağlamayı düşünmüyorsanız üste attığım daha mantıklı.

Kablolu olanın görüntüsü cok iyi duruyor boyut olarak da istediğim gibi ama kablo işi bozuyor yine de teşekkür ederim

Forumda diğer başlıklarda da aynı klavye önerilmis ama cok biraz çocukca gözüküyor o yüzden tercih etmedim teşekkür ederim.

Bu var hocam tasarımı hoşunuza giderse.

Teşekkür ederim hocam bütçe olarak aşıyor ve bütün setup siyah pembe ve kırmızlar sırıtır.

Bu bütçede güzel modeller bunlar var hocam Aula F75'i almanız çok daha iyi olur.
Bazı tuşları turuncu diye almamak mantıksız bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı