2000-2500 TL'ye laptop tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Talion

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 12.sınıfım. Allah'ın izniyle bu yaz dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Malum üniversite falan. Ama tam bir oyun meraklısıyım. Ve oyunları kasmamalı. Gerçekten zevk alarak oynamak istiyorum. Özellikle Shadow of mordor ve assasian creed serisini. Lütfen bir bilgisayar önerir misiniz? Bütçem 2000-2500 civarı. Online oyun falan da oynamayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın ısınması senin için problem mi ? Önemli bir bilgi çünkü, bir bilgisayar önerisi gelir canavar gibi çalıştırır ama ısınma sorunu vardır. Beş para etmez senin için bu problem ise.
Bilgisayar ararken GTX 850m den aşağıya inme madem bahsettiğin oyunları oynayacaksan. Sanırım senin için ultra ayarlarda oynamaktan ziyade oyunun kasmaması önemli değil mi ? Bu durumda GTX 850m yetecektir ama 3700 TL ye bir şekilde çıkma ihtimalin varsa ;
www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
Bu fiyatta daha kaliteli bir ürün bulman bence mümkün değil. Ama bütçen 2000-2500 TL civarından yukarı çıkmazsa maalesef en iyi ihtimalle az ısınma sorunu yaşarsın. Oyun bilgisayarları o paraya biraz zor çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı