2000-2500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2000-2500

Wyron

Femtopat
Daha fazla  
Selam, mouse araştırıyorum da VXE mad r ve m3s Pro aklıma yattı gibi biri kablosuz 8K poling rate ve 36g diğeri dongle ile 4K ve 54G arasındaki fiyat farkına değer mi sizce?
Bu fiyat bandında öneriniz varsa ona da bakabilirim.

Ürün gelmis, yeni acma fırsatım oldu. Kalite konusunda bu kadar hafif olmasına rağmen, alttan/yandan/üstten hiçbir esneme vesaire yok. Kalite konusunda hafifliğine nazaran cok cok iyi. Clickler Sora ile cok benziyor, sadece Soranın clicklere göre biraz daha sessiz ve tıklama hissiyatı Sora gibi net değil. Tam boy skatezleri taktim, stok skatezleri gayet hızlı bir skatez. İçinden çıkan gripler Razerın gripleri ile birebir aynı, simdilik oyun oynamadım sadece açıp skatezlerini takıp bir inceledim. Ürün fabrikadan sorunlu gelmez ise, bu fiyata cok cok iyi bir ürün. Akşam ekleme yaparım.
Yan tuşları cok sesli, ve eliniz terliyor ise üzerinde iz bıkakacaktır. İleri de boya atmasına vesaire sebep olur mu bilemiyorum, simdilik bunları söyleyebilirim.
IMG_0989.jpeg

Bir de şu custom kendimiz kesip uygulayabileceğimiz griptape'ler TR'ye de gelse harika olacak.
Aliexpress uzerinde bir sürü model var, 200-300-400 aralarında geziyor, ancak vergi eklendiği zaman 600+ liralara geliyor. Üretimi belki 2 dolar olan olmayan ürüne 600+ lira vermek üzüyor.

Ürün gelmis, yeni acma fırsatım oldu. Kalite konusunda bu kadar hafif olmasına rağmen, alttan/yandan/üstten hiçbir esneme vesaire yok. Kalite konusunda hafifliğine nazaran cok cok iyi. Click'ler Sora ile cok benziyor, sadece Soranın Click'lere göre biraz daha sessiz ve tıklama hissiyatı Sora gibi net değil. Tam boy skatezleri taktim, stok skatezleri gayet hızlı bir skatez. İçinden çıkan gripler Razer'ın gripleri ile birebir aynı, simdilik oyun oynamadım sadece açıp skatezlerini takıp bir inceledim. Ürün fabrikadan sorunlu gelmez ise, bu fiyata cok cok iyi bir ürün. Akşam ekleme yaparım.
Yan tuşları cok sesli, ve eliniz terliyor ise üzerinde iz bıkakacaktır. İleri de boya atmasına vesaire sebep olur mu bilemiyorum, simdilik bunları söyleyebilirim.
Eki Görüntüle 2326100

Yorumun için teşekkürler, hayırlı olsun. Tek sorum 8K Hz kullanımda şarjı ne kadar gider?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı