brnts6046
Hectopat
Dostum adam defalarca söylemiş kablosuz istemediğini zorunluluk diyorsun halen.Kablolu daha iyi olur demiş, zorunluluğu yok.
İlla kablolu olacaksa da öneririm.
Dostum adam defalarca söylemiş kablosuz istemediğini zorunluluk diyorsun halen.Kablolu daha iyi olur demiş, zorunluluğu yok.
İlla kablolu olacaksa da öneririm.
''Kablolu daha iyi olur benim için''Merhaba. Elim biraz büyük ve duruş olarak kavisli tutuyorum fareyi. 2500 TL'ye kadar çıkabilirim. Çok iyiyse 3K ya kadar çıkarım. Şarj ile uğraşmak istemiyorum. Kablolu daha iyi olur benim için. Şimdiden teşekkürler.
Kablosuz şarjı ile uğraşmak istemiyorum. Açıkçası ilk tercihim kablosuz. İyi bir model bulamazsam kablosuza yönelebilirim ancak
asus var bende. maalesef orta tuşu bozuldu. garantisi de bitti. bir süre asusdan uzak durmak istiyorum![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Rival 600 düşünüyorum. Ne dersiniz? Alınır mı?
ASUS var bende. Maalesef orta tuşu bozuldu. Garantisi de bitti. Bir süre ASUS'dan uzak durmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.