2000 - 2500 TL'ye RTX 4070 sisteme kasa önerisi

Bütçe
2500 TL

spaghettisosu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Ankara, Güzel Ankara...
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
Meslek
Öğrencilik...
RTX 4070 MSI Ventus 3X fan.
AMD Ryzen 5 5600.
MSI Pro B550M-P gen3
SE 214-XT soğutucu.
Forceseries 600W PSU

Selam, şu an elimdeki kasa in Win G7 ATX midtower kasa. Açtığım bir konuda bunların sığacağı, ancak hava sirkülasyonu berbat olacağı için ısınacaklarını söylediler. O yüzden yeni bir kasa arıyorum. 2000-2500 TL bütçem var. Hava sirkülasyonu iyi, bu bileşenleri rahat rahat sığdırabileceğim bir kasa arıyorum. Yan tarafı camlı olabilir, ama dayanıklı olsun, patlamasını falan istemiyorum. Bu fiyata benim kriterlerimi karşılayan bir kasa var mıdır bilmiyorum gerçi 😃

Bütçeni zorlayabilirsen G360a zorlayamazsan P360a kovala arada indirime girip 1.500 seviyesine düşüyor kalan parayla da fan alırsın.

Bütçeni zorlayabilirsen G360a zorlayamazsan P360a kovala arada indirime girip 1.500 seviyesine düşüyor kalan parayla da fan alırsın.
teşekkürler, bir tek önünde fanlı mı geliyor yani? Arkasındaki üstündeki fanları vs. biz mi takıyoruz?

AMD Ryzen 5 5600.
MSI Pro B550M-P gen3
SE 214-XT soğutucu.
Forceseries 600W PSU

Selam, şu an elimdeki kasa in Win G7 ATX midtower kasa. Açtığım bir konuda bunların sığacağı, ancak hava sirkülasyonu berbat olacağı için ısınacaklarını söylediler. O yüzden yeni bir kasa arıyorum. 2000-2500 TL bütçem var. Hava sirkülasyonu iyi, bu bileşenleri rahat rahat sığdırabileceğim bir kasa arıyorum. Yan tarafı camlı olabilir, ama dayanıklı olsun, patlamasını falan istemiyorum. Bu fiyata benim kriterlerimi karşılayan bir kasa var mıdır bilmiyorum gerçi 😃
Merhabalar bende sistemimi toplarken ön tarafı temperli cam aldım ve pişman oldum şu anda yan kapağı takmıyorum ki bileşenler ısınmasın.

bütçeniz dahilinde bu kasa çok güzel ve kaliteli ön tarafı da mesh hava sirkülasyonu iyi olur

Bu da güzel duruyor

Biraz daha uyguna bu var ama yan camı gerçek cam değil akrilik

AMD Ryzen 5 5600.
MSI Pro B550M-P gen3
SE 214-XT soğutucu.
Forceseries 600W PSU

Hocam bu olabilir mi

Merhabalar bende sistemimi toplarken ön tarafı temperli cam aldım ve pişman oldum şu anda yan kapağı takmıyorum ki bileşenler ısınmasın.

bütçeniz dahilinde bu kasa çok güzel ve kaliteli ön tarafı da mesh hava sirkülasyonu iyi olur

Bu da güzel duruyor

Biraz daha uyguna bu var ama yan camı gerçek cam değil akrilik
MSI Mag Forge 100M gerçekten güzel duruyor ve birçok fanı mevcut, sanırım onu alacağım. Teşekkürler

Arkasında ve üstünde fan yok, hava akışı bakımından MSI Mag Forge 100M daha iyi olabilir gibime geldi.

MSI MAG Forge 100M gerçekten güzel duruyor ve birçok fanı mevcut, sanırım onu alacağım. Teşekkürler.

Arkasında ve üstünde fan yok, hava akışı bakımından MSI MAG Forge 100M daha iyi olabilir gibime geldi.

Resimlere aldanmayın sadece 3 fan ile geliyor.

Bu çok küçük ekran kartını taktığında PSU coverı ile arada çok az mesafe kalacaktır sirkülasyon zor olur.

MSI MAG Forge 100M gerçekten güzel duruyor ve birçok fanı mevcut, sanırım onu alacağım. Teşekkürler.

Arkasında ve üstünde fan yok, hava akışı bakımından MSI MAG Forge 100M daha iyi olabilir gibime geldi.

Tamamdır hocam iyi kullanımlar hayırlı olsun.

Bu çok küçük ekran kartını taktığında PSU coverı ile arada çok az mesafe kalacaktır sirkülasyon zor olur.

Anladım hocam tamamdır.

Teşekkürler, yaptıkları ayıp. Sonradan takabiliyor muyum fanları görseldeki gibi olabilmesi için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı