2000-2500 TL'ye sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Grunt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.131
Galax'ı önermemin sebebi fiyatına göre hepsinden önde. Emin olun Aralarında farkedilecek fark yok. Öyle bi fark arancak olsa Gigabyte alınır buda Kalitesi, dayanıklılığından olurdu.

Adsız.jpg

Ekran kartıda TeknoBiyotik: Gigabyte GTX970WF3 OC 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı (THE CREW, FAR CRY 4, ASSASSIN’S CREED UNITY OYUN HEDİYELİ ! ) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri alırsanız tamamdır. Rami tek modül seçtim ilerde istersen 2x4 yapabilirsin.Toplam 2665 tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI, Gigabyte ya da Galax'tan hangisini almalıyım ? Hangisi uzun omurlu ve performansli olur ?

Bir de hocam güç kaynagini neden 600 w cikardik onu sorucaktim.

Ben gigabyte öneririm soğutma ve tasarım açısından. 550 watt yeter fakat 600 watt daha iyi olur. Ayrıca 80+ bir psu.

Çok çok özur dilerim konuyu hortlatiyorum ama ayni paraya 384 veya 512 bit ekran karti alabilcegim soylendi Vatan computer. Ne yapmaliyim ? Önerilerinizi bekliyorum.

Anladım fakat mesela şu GTX 970'le 290x'in fiyati cok yakın. Aradaki farkı vermeye deger mi ileriye donuk olan bir sistem icin ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı