2000-2500TL Akıllı Saat Önerisi

Makaleler
42
Merhaba, önümüzdeki hafta yeni bir akıllı saat almak istiyorum. Almışken de iyi bir model olsun istiyorum açıkçası, her gün değiştirmek istemiyorum artık.

Aklımda dikdörtgen tasarımıyla Watch Fit 2 var ancak normal tasarım olarak önerileri de bekliyorum. Baktığım cihazlar.

Yaklaşık 1 yıldır Watch 4 Classic kullanıyorum ve Huawei marka bir saatten geçiş yaptım. Artı ve eksilerden bahsedecek olursam Huawei tasarım ve batarya ömrü olarak çok daha ön planda. Ancak akıcılık ve uygulama yükleme kısmına gelecek olursanız Watch 4 arayı fazlasıyla açıyor. Huawei saat kullanırken şarjı 1,5-2 hafta kadar gidiyordu Watch 4'de bu süre 2 güne indi ancak sağlık anlamında daha verimli sonuçlar verdiğini söyleyebilirim. Eğer ki sağlık ön planda kullanacaksanız Watch 4 önerimdir ama tasarım ve batarya ömrü olsun sadece saate bakacağım derseniz Huawei.

Watch 4 ile ilgili başka sorunu olacaksa cevaplayabilirim.

@Jasanayaka aşıyor maalesef. Watch fit 2, Nays Cashback ile 1500TL oluyor. Eski Mi band kullanıcısı olarak tarzı konusunda pek bir sıkıntım olmaz. Bildiğim kadarıyla sorunu yok, önerir misin?

@262364 kaç MM kullanıyorsun acaba?

@262364 Ömür değil de MM ve fiyat olayları korkuttu beni. 40mm olanlar malum en ucuzu ancak o bile 2750TL bandında.
40-42mm bir saat ancak kadınlara uygun oluyor. Erkekler genelde 44-46 kullanıyor ona göre bakabilirsiniz. Fiyatlar aslında çok stabil, Watch 4'ü aldığım zamanki fiyatlarda seyir ediyor hala daha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı