2000-2500TL Akıllı Saat Önerisi

Galaxy Watch 4 öneririm 1 yıldır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok ve performansı çok iyi fakat sadece Samsung telefonlarla uyumlu.
Tüm Android cihazları destekliyor diye biliyorum, yanlışınız olmasın?

@262364 tam da cihaz uyumluluğunu soracaktım. Şu an Redmi 9T kullanıyorum. İleride Samsung ya da Xiaomi bir amiral gemisine geçerim belki. Cihaz uyumluluğu nasıl?
Her yerde Android 7 ve üstü tüm cihazlar ile uyuştuğu yazıyor, Samsung dışı bir cihazda denemedim ancak bu tarz ürünler tüm Android ürünler ile uyuşabilecek şekilde yapılıyor diye biliyorum.

Samsung yetkili servisine sorun olduğundan gittiğimde sadece Samsung cihazlarla uyumlu bu saat demişlerdi hocam ondan dedim.
Kendi forumlarında da dediğim gibi demişler, garip belki servisteki yetkili yanlış biliyordur :D

1685805342128.png

Tamamdır, sağ olun. Samsung Watch 4 dışında alternatif ne olur peki? Madem 2500TL bütçeyi zorlamak zorundayız.
Bilemiyorum cihazı nasıl kullanacağınıza bağlı biraz da. Ama o 2500-3000 civarı fiyat bandında bakacak olursak Watch 4 o fiyatlarda altın gibi parlıyor :D

Watch4 alma imkaniniz varsa diger saatlere bakmayin. Ancak 44mm modelini oneririm. 40 ve 42'nin bataryasi cok kucuk.

Bu arada iPhone kullaniyorsaniz saat yine baglaniyor ama Wearable destegi yok. Cagrilara vs. cevap verilebiliyor ama.

Android bir cihaz ile, EKG ve Tansiyon haric her ozellik kullanilabilir oluyor. EKG ve Tansiyon icin Samsung marka telefon sart.

Kendi forumlarında da dediğim gibi demişler, garip belki servisteki yetkili yanlış biliyordur :D

Eki Görüntüle 1805421

Bilemiyorum cihazı nasıl kullanacağınıza bağlı biraz da. Ama o 2500-3000 civarı fiyat bandında bakacak olursak Watch 4 o fiyatlarda altın gibi parlıyor :D

Olabilir hocam yanlış olduysa kusura bakmayın oradaki yetkiliye güvendim bende :D

@262364 belirli bir kullanımım yok ya, genellikle sessiz modda telefon kullandığım için "Niye telefon taşıyon o zaman" diyorlar çağrıları görmediğim için falan. Çağrıları görmek, aksesuar olarak kullanmak falan yani, öyle aşırı bir isteği yok ama olursa ek olur çok iyi olur.

@262364 belirli bir kullanımım yok ya, genellikle sessiz modda telefon kullandığım için "Niye telefon taşıyon o zaman" diyorlar çağrıları görmediğim için falan. Çağrıları görmek, aksesuar olarak kullanmak falan yani, öyle aşırı bir isteği yok ama olursa ek olur çok iyi olur.
Yani bana kalırsa o fiyat bandında alınabilecek en iyi cihaz dediğim gibi Watch 4 ama bataryası uzun gitsin diyorsanız Huawei ve Honor modellerine yönelin derim, gerisi size kalmış.

Yani bana kalırsa o fiyat bandında alınabilecek en iyi cihaz dediğim gibi Watch 4 ama bataryası uzun gitsin diyorsanız Huawei ve Honor modellerine yönelin derim, gerisi size kalmış.

Huawei'den uzak durmalarını öneririm hocam Watch4'ten önce Huawei GT2 kullandım ve çok sinir bozucuydu. Kafasına göre isterse gelen çağrıları gösteriyor istemezse göstermiyordu, Mesajlara verilen cevabı göndermek için 1 dakika bekletiyordu ve durduk yere kapanıyordu. Ekranı denizde kırıldı inanır mısın gram üzülmedim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı