Sana söylediğim sistem 1500 lira tutuyor kardeşim.Bende bilirim ileriye dönük almayı ama bütçe kısık
2500 liraya sadece ekran kartı alacaksan belki oc ile dediğin mantıklı olabilir. Ama sistem toplacağını söylüyorsun. G4560'ın besleyemeyeceği kartı sen şu anda zaten alamazsın. Alsanda söylediğin işlemcide o kartı zaten besleyemeyecek. buyur kanıtı.
Toplam ne kadar yapıyor bide anakartı oc yapabilecek anakart seçsek rami 1600 mhz seçsek olmazmıCPU : US $53.95 |Tahmini Teslimat Zamanı
Ekran kartı : US $76.38 33% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Anakart : US $43.59 5% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Ram 2 adet 1333MHz 8GB seçmelisin :
US $9.8 62% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
SSD : US $11.56 66% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
HDD : US $23.68 28% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Kasa ve PSU Türkiyeden alınmalı. Geriye bişey kalmadı sanıyorum.
Toplam fiyatı 1.ci sayfada en sonda yazmışdım. Anakart konusunda araştırmak lazım. Atdığım linkte ki anakart 1333MHz olduğu için 1600MHz taksan bile o frekansta çalışmaz.Toplam ne kadar yapıyor bide anakartı oc yapabilecek anakart seçsek rami 1600 mhz seçsek olmazmı
İngilizcem var siteyide biliyorum sonucuda tahmin ediyorum. Asıl karşılaştırma bu bak .Ben günlük kullanıma bakarım usta. O işlemcinin bir nesil üstüyle dahi yapılmış fps testinde aynı sonuçları alıyorsa hiçbir kuvvet bana 100 yıllık cpuyu aldıramaz. Eski anakart eski ram eski işlemci. Yazık günah.Bu siteyi Türk diline çevirerek baka bilirsiniz performans farkına.
Intel Pentium G4560 3.5GHz compare Intel Core i5-3570 3.4GHz CPU
US $66.49 5% OFF|Tahmini Teslimat ZamanıHangi model anakart lazım oc için
İngilizcem var siteyide biliyorum sonucuda tahmin ediyorum. Asıl karşılaştırma bu bak .Ben günlük kullanıma bakarım usta. O işlemcinin bir nesil üstüyle dahi yapılmış fps testinde aynı sonuçları alıyorsa hiçbir kuvvet bana 100 yıllık cpuyu aldıramaz. Eski anakart eski ram eski işlemci. Yazık günah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.