Bütçenin çok üstünde.Razer Deathadder V3 Pro
Mouse tutuş şekliniz nedir?
Bütçenin çok üstünde.
hocam siz alacak olsanız hangisini alırsınız![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
![]()
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dragonfly F1 Pro alırdım Logitech G Pro X Superlight muadili olur kendisi. V3 HyperSpeed'de kalitelidir fakat pilli olması sebebiyle tercih etmem piliyle birlikte 95-100 gram oluyor ağırlığı. Dragonfly F1 Pro Max var bende yedek mouse olarak 1 sene kadar kullandım aşırı memnundum altına cam skatez taktırdım çok güzel verim aldım. Öneririm.hocam siz alacak olsanız hangisini alırsınız
eyvallah hocam f1 pro alacağım sanırsam max kalmamış max olsa onu alırdım kullandığın ana mouse ney ki pro max i yedek olarak aldınDragonfly F1 Pro alırdım Logitech G Pro X Superlight muadili olur kendisi. V3 HyperSpeed'de kalitelidir fakat pilli olması sebebiyle tercih etmem piliyle birlikte 95-100 gram oluyor ağırlığı. Dragonfly F1 Pro Max var bende yedek mouse olarak 1 sene kadar kullandım aşırı memnundum altına cam skatez taktırdım çok güzel verim aldım. Öneririm.
Eyvallah hocam F1 Pro alacağım sanırsam Max kalmamış Max olsa onu alırdım kullandığın ana mouse ne ki Pro Max'i yedek olarak aldın.
Ama dediğim gibi F1 Pro malzema kalitesiyle vs kaliteli mouse seni asla üzmez.Bende 6 tane mouse var hocam şu an kullandığım farem Logitech G PRO X Superlight 2 DeX. Sırf merakımdan aldım ama gerek de yokmuş bundan önce Pulsar xLite v3 eS kullanıyordum.
Anladım hocam teşekkür ederim kargo durumu ne oluyo bunlarda salı günü şehir dışına gidicem de salıya kadar gelir mi acaba ama resmi tatil filan giriyo araya bilemedimBende 6 tane mouse var hocam şu an kullandığım farem Logitech G PRO X Superlight 2 DeX. Sırf merakımdan aldım ama gerek de yokmuş bundan önce Pulsar xLite v3 eS kullanıyordum.
Ama dediğim gibi F1 Pro malzema kalitesiyle vs kaliteli mouse seni asla üzmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.