2000-2600 TL sistem önerisi

İleride bir tane de SSD takarsın. Olur biter.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    66,5 KB · Görüntüleme: 97
upload_2017-10-30_17-35-17.png

Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4GB 128-bit GDDR5 Fiyatı Eğer bütçeyi aşamazsan böyle bir sistem toplayabilirsin, birde RAM ide farklı bir siteden alma şansın varsa bunu öneririm. F4-3000C16S-8GISB G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000MHz bellek modülü

@Mr. Krabs Orta üst segmentte işlemci koyup en düşük anakartı koymak mantıksız, bence B350 alınmalıdır. Ayrıca RAM 2133MHz ve bu Ryzen işlemcilerin performansını ciddi derecede düşürüyor, iyi performans alabilmek için en az 2400MHz olmalıdır. Birde kasa çok kalitesiz gibi geldi bana daha önce hiç adını duymadım.

Ayrıca R1200 işlemcinin render performansı parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

Eki Görüntüle 265053
Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4GB 128-bit GDDR5 Fiyatı Eğer bütçeyi aşamazsan böyle bir sistem toplayabilirsin, birde RAM ide farklı bir siteden alma şansın varsa bunu öneririm. F4-3000C16S-8GISB G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000MHz bellek modülü

@Mr. Krabs Orta üst segmentte işlemci koyup en düşük anakartı koymak mantıksız, bence B350 alınmalıdır. Ayrıca RAM 2133MHz ve bu Ryzen işlemcilerin performansını ciddi derecede düşürüyor, iyi performans alabilmek için en az 2400MHz olmalıdır. Birde kasa çok kalitesiz gibi geldi bana daha önce hiç adını duymadım.

Ayrıca R1200 işlemcinin render performansı parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
RAM için senin dediğin marka daha iyiymiş.
Ama render için 1400 aşağısı sıkıntı verir.
Sen işlemciyi 1200 alırsan ilerde değiştirmek zorunda kalırsın ama benimkini alırsanız uzun süre götürür yani anakart ile bir işlem yapman gerekmez o yüzden onu tercih ettim.

Eğer render seni çok sıkıntı etmezse benim attığım bilgisayar işini fazlasıyla görür.
Sadece oyun oynamak için 1200 işini çok rahat görür.
Ve arkadaşın dediği gibi render işlemine çok ihtiyacın yoksa o sistemi al derim.

@Mr. Krabs Kim koydu bu şartı ? R1200 ile rahatlıkla render yapılır. Tabiki R1400 daha iyidir ama R1200 oyunda olsun renderda olsun o fiyata en iyi performansı veren işlemcidir.

Bütçesini yükseltme şansı yoksa rahatlıkla R1200 alabilir. Daha çok render ile uğraşılacaksa R1400 ve GTX1050 daha iyi olacaktır ama oyun ve render eşit ağırlıkdaysa R1200 ve GTX1050Tİ ikilisi sizi pişman etmeyecektir.

@Mr. Krabs Kim koydu bu şartı ? R1200 ile rahatlıkla render yapılır. Tabiki R1400 daha iyidir ama R1200 oyunda olsun renderda olsun o fiyata en iyi performansı veren işlemcidir.
Performansına kötü demedim.
Sadece 1400 8 çekirdeğe sahip olduğu için daha iyidir dedim.
Ama şöyle anlama örneğin Fx-8300 işlemcisi de 8 çekirdektir ama 1200 işlemcisinden açık ara kötüdür.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı