2000-2800 TL koltuk önerisi

Bütçe
2000-2800
Eyvallah bütçeyi biraz zorlarsam alırım sadece bu akşam cips kola yapmayacağım :D

Kendi bütçendede var Rebelx Oyuncu Koltuğu Basic Kırmızı Renk - Fiyatı, Yorumları bunun bir sürü rengi var beğendiğini seç ben sadece kendimde kullandığım için onu attım.

Rebelx Oyuncu Koltuğu Icon Siyah Beyaz Renk - Fiyatı, Yorumları aynısını kendim kullanıyorum inanılmaz rahat yok kalitesiz yok kötü bu fiyata ofis sandalyesi al diyenlere kulak asma kral pişman olmazsın.

@lynch01 gelmiş kaliteciler :D

Hocam ürünün malzeme kalitesi aşırı kötüymüş. Ürünün sağa sola yamulmuş kırılmış. İyi yorumların hepsi Max bir hafta kullanmış sanırım.

Hocam yok öyle bir şey inanılmaz rahat kuyruk sokumunda kıl dönmesi olan bir insan olarak hiçbir sandalyeye oturamıyorum normalde, bunda 6 saat kadar hiçbir ağrı hissetmiyorum sağa sola yamulmuyor veya kırılmıyor yanında aylanda gönderiyorlar onunla iyice sıkarsan hiçbir şey olmaz normalde taşıma kapasitesi 90 kilo ama üzerine rahat 150 kiloya kadar taşıyor.

Hocam yok öyle bir şey inanılmaz rahat kuyruk sokumunda kıl dönmesi olan bir insan olarak hiçbir sandalyeye oturamıyorum normalde, bunda 6 saat kadar hiçbir ağrı hissetmiyorum sağa sola yamulmuyor veya kırılmıyor yanında aylanda gönderiyorlar onunla iyice sıkarsan hiçbir şey olmaz normalde taşıma kapasitesi 90 kilo ama üzerine rahat 150 kiloya kadar taşıyor.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Bir yılı geçtiyseniz ve bu yorumu yapıyorsanız alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı