2000-2800 TL sistem toplama

Ahmet Ejder

Decapat
Ben yeni bir PC sistemi almayı planlıyorum. Ve başlangıçta APU bir sistem toplayacağım ekran kartını 1 ay sonra arkadaşım bana verecek, modeli ise 1050 veya 1050 Ti. Oyunlarda mükemmel akıcılık ve iyi bir performans istiyorum acaba söylediğim ekran kartı ile hangi Ryzen APU'yu önerirsiniz? Bütcem 2000 ile 2800 arası.
Ve diğer toplamayı düşündüğüm sistem parçaları:
Gigabyte A320M S2H 3200MHz(OC) M.2 AM4 mATX anakart.

GeIL 8 GB Evo Spear AMD Edition 3200MHz CL16 DDR4 RAM (gasB48 GB3200C16ASC)

GeIL 256 GB zenith R3 okuma 550 MB-yazma 490 MB SATA SSD (GZ25R3-256G)

Aerocool Tomahawk-a kırmızı LED fan USB 3.0 ATX mid Tower kasa.

Aerocool 400W VX Plus serisi güç kaynağı.

1.

Dediğim işlemci APU işlemci. Güç kaynağın 500 Watt olsa 1050 veya 1050 Ti yerine RX 570 kullanmanı öneririm. Hem aynı para hatta daha ucuz ekran kartı hem de GTX 1050'den 2 kat güçlü.

Arkadaşımız ekran kartını almayacak. 1 ay sonra ona hediye edilecek. O yüzden APU diziyoruz.

Size çok teşekkür ederim yaptığınız sistemin SS'ini aldım 1, 2 haftaya alacağım. Peki FPS değerleri nasıl olur?

Bu APU sistemin FPS testleri;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da sisteminize ekran kartı eklediğiniz de alabileceğiniz FPS değerleri;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki ryzen 3 3200g nasıl olur böyle bir sistem için ?sistemimi sinerji PC den toplayacağım önerirmisiniz? oyunlarda yaklaşık olarak kaç fps alırım? birde 1050 ekran kartı kötü mü? (Şimdiden teşekkürler)

Vayy teşekkür ederimbu sisteme 1050 takabilirim demi?

Bütçenizi 200 TL arttırın 3K'ya sıfır 1050 ve 1050 Tİ'den daha iyi RX570-1200AF alın daha mantıklı.
APU bir işlemci için ekran kartı takmak saçma olur.

Madem hediye edilecek RX 570 hediye edilsin. Milli gelirimizi boşa GTX 1050' ye harcamasınlar. Açsın telefonda söylesin bu hediyeyi kabul etmiyorum bunu ediyorum felan.
Yazılanları okuyorum zaten boş beleş mesaj yazma lütfen.
Abi aradım bana ne nankör adamsın dedi ve hiç birşey hediye etmeyeceğini de söyledi;(
Bunu yapmak da çok mantıklı.

Edit: RAM ve anakarttan kısmak zorunda kalıcaz. B450M ve 2x8 RAM dizmek daha mantıklı.
Cidden sizin kurduğunuz sistem kafama yattı😃

Ben yeni bir PC sistemi almayı planlıyorum. Ve başlangıçta APU bir sistem toplayacağım ekran kartını 1 ay sonra arkadaşım bana verecek, modeli ise 1050 veya 1050 Ti. Oyunlarda mükemmel akıcılık ve iyi bir performans istiyorum acaba söylediğim ekran kartı ile hangi Ryzen APU'yu önerirsiniz? Bütcem 2000 ile 2800 arası.
Ve diğer toplamayı düşündüğüm sistem parçaları:
Gigabyte A320M S2H 3200MHz(OC) M.2 AM4 mATX anakart.

GeIL 8 GB Evo Spear AMD Edition 3200MHz CL16 DDR4 RAM (gasB48 GB3200C16ASC)

GeIL 256 GB zenith R3 okuma 550 MB-yazma 490 MB SATA SSD (GZ25R3-256G)

Aerocool Tomahawk-a kırmızı LED fan USB 3.0 ATX mid Tower kasa.

Aerocool 400W VX Plus serisi güç kaynağı.

Aynı sistem bende mevcut ekran kartını özelleştirip RX570 yapın, sepete ekleyip ödeme aşamasında şu kodu girerseniz "pchgaraj" -150 TL düşecektir. 2990 gibi bir fiyat 1050 Ti ve 3200G kombosundan daha mantıklı.

Aynı sistem bende mevcut ekran kartını özelleştirip RX570 yapın, sepete ekleyip ödeme aşamasında şu kodu girerseniz "pchgaraj" -150 TL düşecektir. 2990 gibi bir fiyat 1050 Ti ve 3200G kombosundan daha mantıklı.

İndirim hala devam ediyor mu? Ediyorsa çok iyi olur arkadaşımız için.

Evet ediyor az önce girip test ettim.

RAM ve anakarttan kısacak ama arkadaş overclockla ugraşmasına gerek yok sıkıntılı iş, RAM'de ileride alır bir sıkıntısı kalmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı